11-03-2010, Saat: 10:10
Neden olmasin
Bira özveri gerektirir ama olmayacak sey degil
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
1720.gün
|
Mektup Arkadaşlığı
|
|
11-03-2010, Saat: 10:10
Neden olmasin
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
11-03-2010, Saat: 20:33
Bu kadar olumlu tepki almak çok güzel. Bu fikir için fuzuli87 arkadasimiza tüm kalbimle tesekkür ediyorum. Liselere ulasmaya simdiden basladim bile.. Umarim olumlu yanitlari aliriz..
♥ Others can only loves but I can die for u♥
11-03-2010, Saat: 23:26
Ben begendim güzel fikir
![]() Neden olmasin ki
Hyun'un Hyundrella'sı ^^
SS5♥1 ve Kim Hyun Joong FC~~ ♥♥♥♥♥ Lee Jun Ki FC ♥♥ BoA FC ♥♥ Han Hyo Joo FC ♥ Hallyu Wave FC ♥
11-03-2010, Saat: 23:36
cok güzel fikir koray katilmak isterim :d
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
11-03-2010, Saat: 23:42
Biraz zor bir sey. Ama kesinlikle katilmak isterim de nasil ve ne yapacagimizi tam anlayamadim
Hem ayrica ben sadece Ingilizce yazabilirim Korece suan benim için zor olmaz yani.
12-03-2010, Saat: 0:27
benim koreli bir mektup arkadasim var adi yoona hatta
![]() ben onu internette mektup arkdslgi sitesinden buldum. aslinda okula mektup göndermeye ve bekleyip denemeye gerek yok. bence internet uzerinden arkdslik kurup sonrasinda adresler alinarak da halledilebilir.
12-03-2010, Saat: 0:28
bu arada korece ögrenmeyi sahsen dusunmedim.
ama arkadasima sorarsam tabikide seve seve ögretir. endonezyaca biliyorum ya o bana yetiyor birazda
12-03-2010, Saat: 0:37
Bence güzel bir faaliyet ben katilmayi isterim ama yapabilirmiyim bilemem
12-03-2010, Saat: 0:38
Ben de varim arkadaslar. Nasil olacagi konusunda bilgi verirsiniz.
Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club / Kim Nam Gil (Bidam) Sevenler Kulübü
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•
12-03-2010, Saat: 0:43
Arkadaslar projemiz pazartesi(15.03.2010) itibari ile basliyor.Ilk olarak kurallar ve okul adresleri verilecek sizlerden okul adresleri isteyecegiz ne kadar çok olursa o kadar iyi.Ardindan ilk taslak mektubumuzu belirleyecegiz.Türkçe olarak.Bunun ingilizce çevirisini yapacagiz olursa Korece Tercümesini de yapacagiz.Ve bir gün belirleyip herkes ayni günde gönderecek.Ardindan mektup yolu gözleyecegiz
.Ilk mektuplar herkesin ayni olacak ve okul yönetimine yazilacak.Yönetimden bizlerle ilgilenecek bize zamanini zevkle ayirabilecek bir ögrenci seçmesini yönlendirmesini isteyecegiz.Böylelikle arkadasimiza ulasmis olacagiz.nEYSE simdiden ilk taslak mektuplarinizi olusturmaya baslayin .Hepimize Kolay gelsin.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|