yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marrying High School Girl / 여고생 시집가기 (2004)
(11-07-2009, Saat: 19:22)Cheko yazdı:
(11-07-2009, Saat: 19:20)asi melek yazdı: Ya Türkçe alt yazilisini bulamadim, Ingilizce alt yazilisini bile bulamadim. Bulanlar linkini özel mesaj olarak bana yollarlarsa çok sevinirim. Durtuk

Türkce Altyazilisi yok, ben çeviriyorum. Smile 1 haftaya hazir olur insallah. Onay

Kolay gelsin, sabirsizlikla bekliyorum. Biggrin

Paylasim için tesekkürler, güzel bir filme benziyor. Kotaya kirip izlerim insallah. Biggrin Cheko sana da kolay gelsin. Smile

(11-07-2009, Saat: 19:20)asi melek yazdı: Ya Türkçe alt yazilisini bulamadim, Ingilizce alt yazilisini bile bulamadim. Bulanlar linkini özel mesaj olarak bana yollarlarsa çok sevinirim. Durtuk

K-Subtitle'dan indirebilirsin. Hatta K-Screen'dan izleyebilirsin. (Yarin eklenecek.)

(11-07-2009, Saat: 0:45)kadirozden yazdı: Peki bu filmleri nasil izleyebilecegiz? Download linki vermek yasak demissiniz ama...

Yarin K-Screen'da Türkçe Altyazili olarak izleyebileceksiniz.
Hakkınızı helal edin. ~
Yasasin! Biggrin
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
Izledigim ilk Kore filmi, çok komik gerçekten. Smile
Some of you may remember me...
Daha 2-3 gün önce izledigim film. Komik bir filmdi.
Yakisikli yeni ögrenci gelince kizlar yanlarinda oturan erkekleri siradan ittirip yere düsürüyolardi yanina otursun diye, çirkin olan gelince çocuklar kizlara giciklik olsun diye kendilerini yerlere atmaya çalisiyolardi kizlar da tutmaya... Orasi çok komikti. Biggrin Biggrin
Çocuk da yani istemem yan cebime ayaklari yapiyormus, onlar da kizi ariyolarmis aslinda.
Eglenceli filmdi. Biggrin
Film komige benziyor, paylasim için tesekkürler. Biggrin
Film güzele benziyor, izleyecegim. (:

'Cuz u r my everything.

Gülmek istiyenler için süper bir film, ben çok güldüm. Biggrin
[Resim: scaled.php?server=192&filename=askerimm.png&res=medium]
beklemek...beklemek...beklemek...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi