30-03-2012, Saat: 21:42
Katilmayi düsünüyorum. Güzel bir etkinlik.

Marmara Universty, Introduction of Korea and Film Day
|
30-03-2012, Saat: 21:42
Katilmayi düsünüyorum. Güzel bir etkinlik.
![]()
31-03-2012, Saat: 11:42
Bende katilmayi çok isterim. Ama cumaya denk geliyor. Bir ayarlama yapabilirsem isten erken çikip gidebilirim
![]()
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
31-03-2012, Saat: 14:02
Duyuru için tesekkürler.
![]()
31-03-2012, Saat: 14:54
Cuma günleri dersim yok. O nedenle çok büyük ihtimal katilabilirim. Ama tek gitmek istemiyorum arkadaslarimi da çagirayim bari.
![]() ![]()
02-04-2012, Saat: 0:05
Hepinizi aileniz ve arkadaslarinizla bekliyoruz arkadaslar
![]() Basta Sayin Kore Cumhuriyeti Büyükelçilik Müstesari Bay Cho'ya ,Korea-fans ailesine ,Gaya Restoran sahibi ve çalisanlarina,Türk-Kore Iletisim ve Kültür Dernegine ,Üsküdar Belediyesine de destek ve yardimlari için ayrica tesekkür ediyoruz. Ve tabiki kulübümüz bünyesindeki Korece Çalisma Grubundaki arkadaslarimizin destegini de unutmamak gerek ![]() Hepinizden daha heyecanli oldugum kesin,umarim çok güzel bir etkinlik olacak ![]()
"Eğer bir öğretmenseniz ve Koreli minik bir öğrenciniz varsa hayat çok daha güzeldir (^.^)/ "
14'ünde sinavlarim basliyor ya olamaz.
![]()
02-04-2012, Saat: 13:32
Avrupa yakasinda oturdugum ve saatin bana uymadigi için katilmam pek mümkün degil gibi.
![]() Katilacak arkadaslar çok sansli. Tadini çikarin. ![]() Anber Arnika adli arkadasa da katkilarindan dolayi çok tesekkürler. ^^
05-04-2012, Saat: 17:29
Merhaba bende katilmak istiyorum ve bana çok yakin ben ümraniyede oturuyorum ^^ ama bir sorum var ben üniversite ögrencisi degilim, bu etkinlige katilmam için üni. ögrencisi olmak sartmi? ^^
Şenay...
13-04-2012, Saat: 16:27
18:00 da baslamasi benim için kötü oldu.
![]() ![]()
Talihsizlikler sonucu filmin sonuna yetismis olsam da çok eglenceli bir aksamdi.Görevli zehra ve diger arkadaslara da çok tesekkürler.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|