yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marmara Universty, Introduction of Korea and Film Day
Katilmayi düsünüyorum. Güzel bir etkinlik. Smile
Bende katilmayi çok isterim. Ama cumaya denk geliyor. Bir ayarlama yapabilirsem isten erken çikip gidebilirim Smile
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
Duyuru için tesekkürler. Smile Egitim hakkinda konferans... Keske katilabilseydim...
Cuma günleri dersim yok. O nedenle çok büyük ihtimal katilabilirim. Ama tek gitmek istemiyorum arkadaslarimi da çagirayim bari. Smile Bilgilendirme için tesekkürler. Smile
Hepinizi aileniz ve arkadaslarinizla bekliyoruz arkadaslar Smile
Basta Sayin Kore Cumhuriyeti Büyükelçilik Müstesari Bay Cho'ya ,Korea-fans ailesine ,Gaya Restoran sahibi ve çalisanlarina,Türk-Kore Iletisim ve Kültür Dernegine ,Üsküdar Belediyesine de destek ve yardimlari için ayrica tesekkür ediyoruz.
Ve tabiki kulübümüz bünyesindeki Korece Çalisma Grubundaki arkadaslarimizin destegini de unutmamak gerek Smile
Hepinizden daha heyecanli oldugum kesin,umarim çok güzel bir etkinlik olacak Smile
"Eğer bir öğretmenseniz ve Koreli minik bir öğrenciniz varsa hayat çok daha güzeldir (^.^)/ "
14'ünde sinavlarim basliyor ya olamaz. Sad Of çok üzüldüm. :'(
Avrupa yakasinda oturdugum ve saatin bana uymadigi için katilmam pek mümkün degil gibi. cry

Katilacak arkadaslar çok sansli. Tadini çikarin. Biggrin

Anber Arnika adli arkadasa da katkilarindan dolayi çok tesekkürler. ^^
Merhaba bende katilmak istiyorum ve bana çok yakin ben ümraniyede oturuyorum ^^ ama bir sorum var ben üniversite ögrencisi degilim, bu etkinlige katilmam için üni. ögrencisi olmak sartmi? ^^
Şenay...
18:00 da baslamasi benim için kötü oldu. Sad 18:30'da tuzladan yola çikarak kaçta orada olacagimi bilmesem de yinede daha erken orada olmak için ugrasacagim. Onay
Talihsizlikler sonucu filmin sonuna yetismis olsam da çok eglenceli bir aksamdi.Görevli zehra ve diger arkadaslara da çok tesekkürler. Happy0064 Etkinligin sonuna yetistigim için fazla resim çekemedim.Umarim diger orda olan arkadaslar etkinlik resimlerini bizimle paylasirlar.

[Resim: scaled.php?server=515&filename=img0623am...es=landing]

[Resim: scaled.php?server=843&filename=img0621av...es=landing]

[Resim: scaled.php?server=405&filename=img0613ot...es=landing]

[Resim: scaled.php?server=836&filename=img0611ly...es=landing]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi