yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mae Ri'den Isteginiz?
(09-09-2011, Saat: 22:58)Mae Ri yazdı: Denedim zaten de, olmadi, öyle de açilmadi. Biggrin
Örnekler olmadan da yapabilirim sanirim; ama örnek görsem asil istedigine göre yorumlardim arkaplanlari. >.<

O zaman direkt linki vereyim Smile http://www.dbsknights.net/2009/10/wallpa...le_31.html
Tamamdir, bu kez hepicigini görebildim Biggrin
Bugün vaktim olursa diger isteklerle birlikte yapip eklerim. Olmazsa da en geç birkaç güne gelir istegin. Smile
[Resim: 3uf3q.gif]

Edytha ♥
Ben de bi' imza istiyorum. 400*103 olmasi gerekiyor zaten sanirim. Istedigim ton zevkine güveniyorum ama zaten bu fotograf çok koyu tonda olmamali. fotograf=buna tikla! zorlamiyorum bos oldugun bir zamanda yap önemli olan güzel olmasi ha bir de sadece hos bi yazi türüyle çok büyük puntolu olmayan "Junsu" yazisi simdiden tesekkürler!
(05-09-2011, Saat: 23:16)Mae Ri yazdı:
Son iki istegi bir dahaki sefere ertelemek zorundayim,çok özür diliyorum. Photoshop u kapatip, istekleri yükledim çünkü. :/

Iste diger istekler.

Umarim begenirsiniz. Güle güle kullanin Heart

Sorun degil canim sagol ellerine saglim çok güzel olmus Smile.
Ben tekrardan imza istiyorum, 400*103 boyutlarinda. Biggrin
Fotograf:
Yazi: Hyun Bin
Gerisini sana birakiyorum. ;)
Merhaba ben de bir imza istiyorum.
Fotograf:
Yazi: Shi hoo
Boyutunu ve diger seyleri senin zevkine birakiyorum. ;)

Dün rahatsiz oldugum için yapamadim istekleri bugün yapacagim. Internetimde sorun var bu kez de, aksama bir sorun yasamazsam hepsini ekleyecegim mutlaka. Smile

Edytha ♥
Iste istekleriniiz.
Umarim begenirsiniz. Heart

Edytha ♥
Tesekkürler canim, yine çok güzel yapmissin. Opucuk
Güle güle kullaan. Heart
Biraz aceleye geldiler ama. >.< Internetim gidip geliyor diye çok hizli yaptim.

Edytha ♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi