yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mado Cafe
Mado Cafe - Güney Kore Şubesi

[Resim: jy6focan25xj6ca2353xsca.jpg]

K.Maraş Dondurması’nın Roma dondurması gibi dünyaca bilinmesini sağlayan Mado, yurtdışına verdiği franchisingler aracılığıyla, bir dünya markası olma yolunda sağlam adımlar atıyor. Büyük üretim kapasitesi ve dondurma tüketiminde yurtiçinde söz sahibi olan Mado, yurtdışında da sektörünün önde gelen değerlerinden bir haline geldi.

Mado, Dubai, Avustralya, Suudi Arabistan, Kıbrıs, Hong Kong, Güney Kore ve Bulgaristan olmak üzere toplam 10 mağazası ile yurtdışında da hizmet vermekte.

Adres: 6 Th Fl Seonyeong Bldg 735-45 Yeongsamdong Knngnam Ku Seoul, South Korea

Telefon: 0082 623 458 12 40

Web: http://www.mado.com.tr

English

Mado ensuring that K.Maras ice cream being known by the world as Rome ice cream has been taking firms steps on the way of being a world brand via franchising granted in abroad. Mado with great production capacity and having a say in production consumption in the country has become one of the leading values of the sector abroad.

Mado renders services with total 10 stores as Dubai, Australia, Saudi Arabia, Cyprus, Hong Kong, South Korea and Bulgaria abroad.

Address: 6 Th Fl Seonyeong Bldg 735-45 Yeongsamdong Knngnam Ku Seoul, South Korea

Phone: 0082 623 458 12 40

Web Address: http://www.mado.com.tr

Kaynak / Source

Vay be. Durtuk Oppalarim artik maras dondurmasi yiyebilecek yasasin. Happy0064
[Resim: shutupflowerboybandtvnd.jpg]
Oh bu haber süper ya. Biggrin:d
Oppalarimiz'a özel kasik mi göndersek ne yapsak? Smile Kasiklari yamulunca yüz ifadelerini görmek istiyorum daha önce yemediler sanirim. Biggrin
[Resim: anigif.gif]
(16-09-2011, Saat: 17:05)taemin_gülsüm yazdı: Oppalarimiz'a özel kasik mi göndersek ne yapsak? Smile Kasiklari yamulunca yüz ifadelerini görmek istiyorum daha önce yemediler sanirim. Biggrin

Harika bir fikir. Abaza Onay
[Resim: shutupflowerboybandtvnd.jpg]
Ne güzel.Smile Konu için tesekkürler.Smile

Kore'de de olmasi süper birsey çok sevindim. Insallah gitmek nasip olur.^^^
Tanitim için sagol.Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Korede Maras dondurmasi. Onay
Aslinda dondurmayi verirken yapilan aldatmacalari yapsalar yüz ifadeleri nasil olur merak ediyorum. Biggrin

''Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki,
nereye gideceğini unutmayasın''

Şeyh Edebali

Kore'de Maras dondurmasinin tanitilmasina çok sevindim..Onay
Paylasim için tesekkürler...Smile
Oh artik Kore'ye gidersek Maras dondurmasindan da eksik kalmayacagiz. Biggrin

Tesekkürler.^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi