Paylasim için tesekkürler.
Geri Döndüm
|
Lovers in Paris / 파리의 연인 (2004)
|
|
Paylasim için tesekkürler.
Geri Döndüm
arirang tv de bugün basladi izlemek isteyen varsa ordan izleyebilir
ama sorun su ki ing altyazili :/
Bu diziyi dün izlemeye basladim.Gerçekten güzel bir dizi.Keske TRT'de yayinlanmis olsaydi.Türkçe olsaydi daha iyi olurdu.Park Shin Yang yakisikliymis.
Buram buram ask kokuyor... Paylasim için tesekkürler
Bu aşk bir kanser hücresi...
Arirang Tv de cuma günü 10.bölümünü verdiler ve dizi çok güzel ilerliyor. Ayrica bölüm sayisda azmis, ben daha fazla saniyordum =))
Evet Arirang Tv'de yayinlaniyor. Ben ve annem kaçirmadan izliyoruz.
Güzel bir dizi, bas roldeki kizimizin hareketleri çok komik.
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
Ben ilk izledigimde esas çocugu Lee Dong Gun saniyordum. Ama degilmis.
O daha yakisikli ve kizla birbirlerine daha çok yakisiyorlar. Bu arada Arirang'da bölümleri parça parça veriyorlar, bu yüzden bölüm sayisi burada yazandan daha fazla oluyor, söyleyeyim.
Ben de esas çocugu o sanmistim.
![]() Bence de daha yakisikli. ![]() Tekrar verilmesi ilginç, demek gerçekten tutulmus bu dizi.
Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,) ![]() Konusu: Tae Young Paris'de yasiyor ve bir senaryo üzerinde çalisiyordur.Bir arkadasinin standinda çalisirken Gi Ju'yla ve bisikleti bozuldugunda da Soo Hyuk'la tanisir.Soo Hyuk ve Tae Young arkadas olur.Gi Ju ona isi nedeniyle nisanlisini oynayip oynayamayacagini sorar.Her sey kötüye gider ve herkes Kore'ye döner. Kore'ye döndüklerinde Gi Ju ve Soo Hyuk Tae Young'la arkadasliklarini gelistirmeye baslar ve sonunda ona karsi baslangiçta düsünülenden daha fazla duygular hissetmeye baslarlar.Ancak,Gi Ju Soo Hyuk'un amcasidir ve onlar 7 yaslarindan beri yakin arkadas gibi büyümüslerdi.Ona karsi duyduklari hisler yavasça onlarin çevresindeki insanlarin tümü için gönül yarasi nedeniyle ortaya çikmaya baslar. Çeviri: DoGa ♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (: |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|