yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lovers Fan Club / Lovers Severler Kulübü
Yaa daha bir sürü ekleyecektim.Ama neden küçük oldu anlamadim. :S:S
(29-04-2010, Saat: 21:19)cilekess yazdı: Yaa daha bir sürü ekleyecektim.Ama neden küçük oldu anlamadim. :S:S

Resimler için çok tesekkürler Fatma'cim. Opucuk
Resimleri bilgisayara kaydederken sanirim küçük olarak kaydetmissin ondan olabilir canim. Smile
Benide araniza alir misiniz acaba?Kralgul
~~
[Resim: 77603138.png]
(29-04-2010, Saat: 22:03)blue*girl-ayumi yazdı: Benide araniza alir misiniz acaba?Kralgul

Tabi aliriz canim hosgeldin aramiza.:muzikgurubu:
Ben de geldim. Atkilic Imzama eklerseniz sevinirim, malum ben ekleyemiyorum da. Biggrin
(06-05-2010, Saat: 14:06)mihenktasi yazdı: Ben de geldim. Atkilic Imzama eklerseniz sevinirim, malum ben ekleyemiyorum da. Biggrin

Hosgeldin canimcim. Opucuk Artik fan clubü imzana yazmana gerek yok tatlim o kural kaldirildi. (Ama ben yine de yazayim. Biggrin)
Üyeleriniz bol olsun=) Yavas yavas artiyoruz haydi hayirlisiBiggrin
~~
[Resim: 77603138.png]
(06-05-2010, Saat: 23:30)Menekse06 yazdı:
(06-05-2010, Saat: 14:06)mihenktasi yazdı: Ben de geldim. Atkilic Imzama eklerseniz sevinirim, malum ben ekleyemiyorum da. Biggrin

Hosgeldin canimcim. Opucuk Artik fan clubü imzana yazmana gerek yok tatlim o kural kaldirildi. (Ama ben yine de yazayim. Biggrin)

Hosbuldum canim. Opucuk Tamam elin degmisken yaziver. Biggrin
Su anda izledigim tek Kore dizisi "Lovers" Abaza önceden Youtube'den takip ediyordum videolarini ama simdi izliyorum ve merak ediyordum Smile
(07-05-2010, Saat: 0:32)mihenktasi yazdı: Su anda izledigim tek Kore dizisi "Lovers" Abaza önceden Youtube'den takip ediyordum videolarini ama simdi izliyorum ve merak ediyordum Smile

Çok güzel bir dizi ya. Sarhos Seo'om burada ayriyen ayri bir karizma. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi