yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... Love You! What Do You Do? / ... Sana Aşık! Ne Yaparsın? (2AM)

Oyunumuz çok basit.
Örneğin; bir kişi '' Jin woon sana aşık! Ne yaparsın?" diyecek ve ondan sonra gelen kişi yanıt verecek. Yanıtı veren kişi de sorusunu soracak. Oyun bu şekilde devam edecek.

[Resim: 992if8.gif]

Jo Kwon sana sırıksıklam aşık! Ne yaparsın?

Senin gibi bir çilginla yapabilecegimi pek sanmiyorum Kwon'cum, üzgünüm. Biggrin

Seulong sana olan askindan deli divane olmus, ne yaparsin?
Mutluluktan ölürüm. Sarhos Deli divane olmana gerek yok kuzum, bende sana asigim derim. Kalp

Jin woon seni anmadan bir gün geçirmiyormus, çok asikmis sana. Ne yapardin?
Jin woon Kalp Ben de sana asigim bebegim duygularimiz karsilikli yani. Abaza Biggrin (Ah Ah keske gerçek olsa. Aglaelsalla )

Chang Min'in gözü senden baskasini görmüyormus, askindan ölüyormus çocuk, ne yaparsin?
Gerçekten mi? xD Kalp
Jo Kwon sana asik, askindan öldü bitti ne yaparsin? xD

[Resim: g5RLQZ.jpg]

"We are 1"

Olmaz Kwon. Biggrin Benim gözüm baskasinda. Biggrin

Seul Ong sana asikmis, ne yaparsin?
Zuhaha Pusuya yattim bunu bekliyordum. :img-hysterical:

Biraz naz yaparim. Biggrin Sonra baktim askinda ciddi bende sana asigim kuzum Opucuk derim. Biggrin

Jo Kwon twitterda sürekli senin adini yaziyormus, o kadar asikmis sana, ne yaparsin? Biggrin
Anlasildi, bu Kwon bana kafayi takti. Biggrin Kaç defadir olmaz diyorum, anlamiyor çocuk. :img-hysterical: Kwon'cum gerçekten üzgünüm, biz ayri dünyalarin insaniyiz. Biggrin

Chang Min sana kör kütük asik olmus, hatta senin için bir sarki bile yazmis. Ne yaparsin? Biggrin

Changmin canim benim seni de çok seviyorum, hatta o güzel sesine hayranim ama olmaz. Neticede ben arkadasinin askiyim.

Jin woon'un o güzel gözleri senden baskasini görmüyormus, çok asikmis sana ne yaparsin?
Ah bilmiyorum, biraz düsünmem lazim. Biggrin Tabiki yalan.
Onun güzel gözlerine bakip, ben de seni seviyorum derim. Opucuk Ah ne romantik. Aglama

Jo Kwon her gün seni düsünüyormus, aklindan çikmiyormussun çocugun. Yani kisaca sana asik olmus iste, ne yaparsin? Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi