yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Love You! What Do You Do? (DBSK) / Sana Aşık! Ne Yaparsın?(DBSK)
Bana asik olmasinda kime olsun. :img-hysterical: (Junsucular kizmayin)
Sasirirdim dogrusu, düsünmem için zaman isterdim.Biggrin

Yunho seni bir arkadasi gibi görüyor, ancak sen ona asiksin ve askini ona itiraf ettin, o ise seni geri çevirdi. Bu durum karsisinda ne yapardin?

Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Allah Allah sevmezse sevmezsen sevme benimde Won'um var Biggrin Saka saka basta üzülürdüm sonra ilk yazdigimi düsünürdüm Zuhaha

Micky senin askindan prangalar eskitmis sen ne yapicaksinBiggrin hayati bi mesele bu Biggrin

Askim benim. Opucuk Ben seni çok seviyorum. Kalp Saglam kal hayatim, lazimsin. Abaza

----

Jaejeong askina çok güzel bir sarki yazmis. Duydum ki o da senmissin. Biggrin Ögrendiginde ne yaparsin?
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Jaejoong bu,yillardir,bekledigim,duydugumda sadece aglarim..
Ve bana karsi hissettigi hislerin karsiligini fazlasi ile veririm. Kalp Hak ettigince.. ^^

Ya duydunuzmu,Max canli yayinda birine askini itiraf eden bir sarki söyledi,o sarki seni hitap ediyor,sarkiyi onunla seslendirmeye ne dersin?
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Kötü sesime ragmen onun için rezil olmaya varim. Onay

Çok yakin arkadasin Hero'ya asik. Ama Hero seni seviyor. Ne yapardin?

Mesajlarimizin tamamini büyük harften yazmiyor, Türkçe imla kurallarina dikkat ediyor. Onay

dadl_u
Ona Hero'nun beni sevdigini söyler. Hero'nun koluna girip yanindan uzaklasir, havami atmis olurdum. Biggrin Abaza

Changmin Junsu Abisiyle tartismis. Aralarini düzeltmeni istiyor. Ne yaparsin?

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Junsu'cugum senin için her sey yaparim. Agabeyinle seni baristirmak da neymis? Opucuk

Hero sana deli gibi asik ve seninle evlenmek istiyor ama bir engel var. Hero çok dindar ve seninde Hristiyan olmani istiyor. Ne yapardin? Smile
Kusura bakma canim. Askim içinde olsa dinimi terk etmem. Smile Kendine baska bir kiz bul.

Yunho seni seviyor. Bunu sana söylese ne yapardin?
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Üzgünüm ben Hero'ya asigim.Ama benim için Hero ile arami yapabilirsin.Smile
Yuchun tavuk yemek için geç saatte ve yagmurlu bir günde seni ariyor.Ne yaparsin?

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
kusura bakma isim var derim....
junsu sizi tekneyle gezintiye çikarmak isterse ne dersin?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi