yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... Love You! What Do You Do? (2PM)
Allahım derim.Gerçek olması neden bu kadar zor derim.cry

Sen ne diyosun geçenlerde bana 2pm grubunun odaalarını toplamamı söylediler.Sıra Junsu'ya geldi.Yastıgını bir kaldırdım her yerde senin fotografların o sırada Junsu girdi içeri anlattı her şeyi seni çok seviyormuş gel he de şu çocuga yazık ya.Biggrin
[Resim: c3lv2.jpg]
(Tatlım zor çünkü ben Kore'de çalışan bir makyöz değilim. Biggrin Onu da geçtim ben makyöz değilim. Biggrin)
Bende de onun resimleri var. Biggrin Gelsin resimleri karşılaştırak... Biggrin
Ya da dur gelsin biz onla bir Back 2 U dansı yapalım. Biggrin Abaza
(Sapıklık son hızıyla yine devrede benim yalnız... hysterical )
Şimdi... Biz ikimiz bizim memlekete gidiyoruz tamam? Biggrin Balıkesir'e.. ^^ Orada Ören'de gezerken birden cool, mükemmel giyinimle, arkadan Koreli ünlülere benzeyen kişi görüyoruz. Gidiyoruz çaktırmadan bakmaya... Bir bakıyoruz 2PM! Biggrin Hemen tanışıyoruz falan. Sen şansa kenidini Woo'nun önünde buluyorsun. Tanışıyorsun falan. Biz bunlarla arkadaş oluyoruz. Oraları bilmedikleri için gezdiriyoruz falan. Birgün ben Junsu'yla Ayvalık'a gidiyorum. Diğerleri de Akçay'da takılıyorlar. Siz de Woo'yla Ören'desiniz... Woo sahilde dolaşmayı teklif ediyor. Sen de kabul ediyorsun. Orada sadece denizin sesi eşliğinde dolaşırken birden Woo sessizliği bozuyor. Birden bire "Seni seviyorum!" diyor. Ve sana bir tepki vermen için bile zaman bırakmadan seni kendine çektiği gibi öpüyor! Biggrin Ne yapacaksın şimdi? Biggrin
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Ne yapıcam kızım çocuga karşılık vericem.Blush

(Kötüyüm ben kötü.Biggrin )

Tamam bende senin hikayenden yola çıkarak devam ediyim.
Junsu Ayvalıkta seni bir cafeye bırakıp 5 dakika için izin istiyor ve bir yere gidip geliyor.Ve elinden tuttugu gibi sahile ama akşam ve her yer mum ve senin önünde dizüstü çömelin sana evlenme teklif ediyor ne yaparsın?
Gerçekçi oluyorum... Biggrin Oturduğum yerden kalkıp yanına çömelirdim. Sonra onun yanağından öpüp sarılırdım. Ve "Seni seviyorum Junsu! Seni bu kadar seviyorken nasıl hayır derim?" derdim. Ve bir yandan mutluluktan ağlardım... Kalp

Tamam o zaman memleketimden devam edelim başka bir hikayeyle... Biggrin Akçay yazları çok kalabalıktır... Birgün Woo seni gezme bahanesiyle Akçaya götürüyor. Meydan'da herkesin ortasında dizlerinin üstüne çöküp sana evlenme teklif ediyor... Ne yapardın? ^^ (Sen de gerçekçi ol! Biggrin)
사랑해 ^_^
İlk olarak bir duraksardım ve ona bazı konularda söz vermesini söylerdim ve eger onay alırsam ona sımsıkı salırıp kokusunu içime çekip onu çok sevdigimi ve hep o günü bekledigimi ona açıklardım.Heart

Senin memleketten devam ediyorum.Smile Sizin oranın sahili çok güzel ve bir gün Junsu seni yüzmeye davet ediyor.Ve sana kumdan evinin minyatürünü yapıp evimin kraliçesi olur musun deiyor ne yaparsın?
"Sen evimin direği olmak için hazırsan ben zaten hazırım." derim. Biggrin
Ahh ahh güzel memleketim... Kalp Birgün hep birlikte Sarımsaklı denizine gece kalmalı gidiyoruz. Gece hep birlikte şarkılar söylüyoruz falan sonra geç oluyor. Herkes yatıyor. Sen uyuyamıyorsun ve çıkıp hava almak istiyorsun. Çıktığında bir bakıyorsun Woo da orada. Arkasından gidip yavaş bir biçimde neden uyumadığını soruyorsun. O da "Peki sen?" diyor. Sen de "Önce ben sordum!" diyorsun. Biggrin O, "Doğruyu söylememi ister misin". "Evet!" "Seni düşünmekten.. Senden hoşlanıyorum. Seni seviyorum..." "Woo.. Wooyoung....." Bir şey demeden kucaklıyor seni. Sarılırken "Kabul edecek misin?" diyor...
사랑해 ^_^
Cevabı boşver Woo öp beni demek isterdim ama gerçegi isterde Tabi ki evet diye bagırırdım.Biggrin

Bu bana birazcık BOF'ı hatırlattı.Biggrin

Ailen zoruyla biriyle evlendirileceksin ve nikah günü Junsu'ya bunu anlatıyorum.Junsu'da seni çok seviyor falan.Tam nikah zamanı Junsu karşı çıkıp sana ''Benimle evlenir misin? '' diye soruyor ve sen buna ne diyorsun??
(Kız bağırma! Biz uyuyoruz! Biggrin)
Derim ki... Junsu ben de seni seviyorum. Ama beni başkasıyla evlendiriyorlar. Aglama Ne yapacağız? Aglama Biggrin
Sonuç: Kaçıyoruz Handelere. Biggrin Atkilic

Woo sana aşık. Ama sen bunu bilmiyorsun çünkü arkadaşsınız. Senin de bu aralar moralin bozuk. Gidip Woo'ya anlatıyorsun. Woo da senin bu haline dayanamayıp ağlamaya falan başlıyor birden. Sen ne olduğunu soruyorsun. O da Hande üzgünüm ama senden hoşlanıyorum. Bu yüzden üzülmene dayanamıyorum diyor. Ne cevap vereceksin?
사랑해 ^_^
Bir kerem ben Woo ile arkadaş olmam,onu bu kadar severken arkadaşım diyemem ona.cry

Ama cevabım bende seni olurdu.:/

Başımın üstünde yeriniz var.Abaza

Hikaye bulamıyorum artık ya.Sad Kusuruma bakma bu sefer düz olsun.
Junsu sana aşık naparsın? Sad
Ölürüm! Biggrin
Woo seni konsere davet ediyor. Sen de gidiyorsun. Birden konserin ortasında gelip sana evlenme teklif ediyor. Ne yaparsın?
사랑해 ^_^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi