yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... Love You! What Do You Do? (2PM)
Gül göndermesede kabul ederim.Heart

Ben geçenlerde bir maskeli baloya katıldım.Süpermen kostümü olan biri yaklaştı yanıma.Maskeyi bir çıkardı Taec.Anam noluyor dedim falan.Dedi prenses kosmünü olan birini seviyorum.Bende soruyım dedim sen prenses kostümü giyip Taec'in aşkı olur muydun diye?
[Resim: c3lv2.jpg]
Kaslarına aşık olmamak mümkün değil tabiki de ama yine de üzgünüm. Benim kalbimi Junsu çaldı. Biggrin Kalp
Ahh ahh.. Geçen hafta bir şey oldu şekerim ya... Anlatsam mı anlatmasam mı bilemedim gerçi ama anlatayım haydi... ^^ Geçen hafta bizim pastanede pasta yaparken (Ben? Pasta yapmak? hysterical ) bir baktım Woo üzgünüm bir suratla geliyor. Hemen koştum ne oldu dedim. Birden gülümseyip aegyolu bir şekilde bana yardımcı olur musun dedi. E o aegyoya karşı kim koyabilir ki? Biggrin Tamam dedim. Bana arkadaşını ayarla dedi. ^^ Ben de peki konuşurum dedim. Oh anlattım rahatladım. Ne dersin? ^^
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Bunu neden daha önce anlatmadın Buse.Testere

Biggrin Biggrin Evet diyorum evet.Biggrin

Geçenlerde kuafördeyim manikür-pedikür falan kadınlar çıglık atmaya başladılar.Noldu ya demeden Junsu önümde belirdi.Elinde bir tablet yaz Buse,anlat ona falan.Bende hemen yazdım.Buse bu çocuk sana aşık kızım ne diyorsun?

(Ne kuaförü ya pijamaları giydim uyumaya hazırlanıyorum ya biraz fazla oldu galiba.Biggrin )
(Unuttum üzgünüm. Pisman Saklan )
Kızım ben dünden hazırım! Biggrin Kalp
Bugün 2PM'i eve çağırdım. (Ohh tek başımayken 6 tane erkeği evime çağırmak... Evet, çok mantıklı. hysterical ) Geldiler. Hepsi bir yere dağıldı. Woo'yla yalnız kaldık bir ara... Woo benimle konuşması gereken bir şey olduğunu söyledi. Sonra dedi ki ben senin şu arkadaşına aşık oldum. Ben de hangisi dedim. Hande dedi. O arada çığlığı basmışım. Biggrin Dedim ki dur ben ona bir söyleyeyim hazır siz de burdayken belki o da gelir de aranız olur? ^^ Biggrin
사랑해 ^_^
Allahım hemen atlayıp geliyorum oraya.Heart Gerçi laf yapmasınlar diye güneş gözlügümü almayı unutmıyım ben.Biggrin
(Kız perdeleri çekseydin dışardan kızlar içerdeki erkekleri kesmesinler bide kavga çıkarmayalım.Biggrin )

Biz geçenlerde cafemizin açılışına 2pm'i getirttik.Ben bilgisayarda takılırken Junsu yanıma geldi ve dedi ki ''Ben bu Buse'den hoşlanmaya başlıyorum.'' Bende hemen seni anlatmaya başladım.Çocuk hemen ona söyle aşıgım ona cevabı e dedi?
(Bu Junsu'da hemen aşık oluverdi şanslısın kız.Biggrin )
Ben sevilmeyecek kız mıyım kızım? Biggrin Evet! Evet! Evet! Biggrin
Hande... Hatırlıyorsun değil mi? Bugün 2PM konserine gidiyoruz. Biggrin Yola çıktık gidiyoruz. Sohbet falan ediyoruz. Gidiyoruz en öne geçiyoruz gayet hayvani bir şekilde. hysterical Sonra konser başlıyor. Ama o da ne? Woo gözlerini senden alamıyor. Abaza Sonra solo bir şarkı söylemeye başlıyor. Herksin ilk defa duyduğu çok romantik bir şarkı... Sonra yavaş yavaş merdivenlerden aşağı iniyor sana elini uzatıyor. Sen de tutuyorsun. Seni sahneye çıkarıyor. Ve şarkı bittikten sonra sana "Çok güzelsiniz. Sizden hoşlanmaya başladım." diyor. Ne yapacaksın? Biggrin
사랑해 ^_^
Ben galiba fene oluyorum Buse koş.Ekran bulanıklaştı.Anam!!
(Evet!Evet!Evet! Sende çok yakışıklısın Woo'cum.Heart )

Geçenlerde bizi 2pm kambı diye bir yere götürdüler.2pm üyeleri prova yapıyor.Junsu geldi senin önüne birden boynuna sarılıp sıkı sıkı sarılmaya başladı ve sana beni seni sevdigim kadar sevebilicek misin diye soruyor.Bunları yazıyorum çünkü sen o sırada baygındın canım.Biggrin Biggrin
(Koştum koştum! Biggrin Atkilic )
Haklısın en son "sevebilecek" kısmını hatırlıyorum gerisi yok... hysterical

Dün Junsu'ya gittim. Bakayım nasılmış aşkım falan diye... Biggrin Giderken Woo'yu gördüm. Beni çekti kenara. Buse senden bir şey isteyeceğim. Ama yapacağına dair söz ver dedi. Çocuk resmen anlatırken titriyordu heyecandan. Ben de yardımcı olmaya çalışırım ama konunun ne olduğunu bilmeden sana nasıl söz veririm dedim. O da zor bir şey değil yaparsın sen dedi. İyi tamam dedim. Sonra ben Hande'den hoşlanıyorum. Hatta ne hoşlanması ona aşığım. Ve bu konuda ciddi düşünüyorum demez mi... Ben de bir rahatladım ilk. Tamam konuşurum dedim işte... ^^ Hande? Hande?.. Gözlerini aç.... Biggrin
사랑해 ^_^
Göz kapaklarım beni dinlemiyor,kapanılıyorlar.Anam!!! Işıkları kim kapattı.Biggrin Smile

Geçenlerde kitapevine gittim, kitap alıcam.Romantik kitap bölümünde biri var.Birde baktım Junsu.Gittim yanına ooo ne yapıyorsun falan derken dediki''Ben Buse için romantik bir kitap bakıyorum içine aşkımı ifade etmeye çalışıp ona vermen için sana vericektim ve eger o kitabı kabul eder ve oda benim gibi hissederse bana haber ver.'' diyor ne diyorsun bu işe?
Söyle de bir işi de kendi becersin! Ofkeli hysterical Daha ona kiss dansı yapacağım. Abaza hysterical (Gece oldu ya benim kafa yine uçtu. Biggrin)
Geçenlerde 2PM'in makyajı için görevlendirilenler arasına girmeyi başardım. Ama şansa bana Junsu değil Woo geldi. Neyse... Woo'ya makyajını yapmaya başladım. O arada bir anda bir şey oldu telefonum yere düştü. Woo da sağ olsun benim için aldı yerden... Sonra ekranda senle ikimizin resmini gördü. "Wooooww, güzel kızmış. Kim bu? Arkadaşın mı? Adı ne?" gibi sorular sormaya başladı. Anlattım ben de. Orada Woo'yla bayağı arakadaş olduk sayende. Biggrin Sonraki gün sabah telefonum çaldı. Woo arıyordu. Açtım. "Alo Buse. Ben Woo. Dün geceden beri Hande'yi düşünmekten bu saat oldu uyuyamadım." dedi. Ben şaşırıp kaldım. Bana senden hoşlanmaya başladığını ve seninle konuşmamı söyledi. Ee ne dersin? ^^
사랑해 ^_^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi