08-09-2012, Saat: 11:08
Hayır. 
Woo? ^^

Woo? ^^
![[Resim: 266283.gif]](http://imageshack.com/a/img539/7443/266283.gif)
사랑해 ^_^
|
... Love You! What Do You Do? (2PM)
|
|
08-09-2012, Saat: 16:11
(Son Düzenleme: 08-09-2012, Saat: 16:12, Düzenleyen: goong qisi.)
Tabiki de evet!
![]() Woo geçenlerde geldi bana dedi ki "Ya şu senin sayfanda hani biri varya ben ona aşık oldum." Ben de o öyle diyince şaşırdım açıkçası. Dedim bak sen bizim Woo'ya aşık oluyor da başı sıkışınca anca haberimiz oluyor. Neyse, dedim "Tamam elimden geleni yaparım." Haa bu arada bunları anlatıyorum da aşık olduğu kız sensin aloo? Ee ne diyeyim ben şimdi bizim yavrucağa? Kabul edebilir misin? (Biz SuJu'nunkinde hep böyle hikayeler yazardık. Daha eğlenceli olmuyor mu? )
![]() 사랑해 ^_^
09-09-2012, Saat: 2:00
Kabul edebilir misin ne ya,direk evet,evet,evet.
![]() (Bunu sevdim,senide sevdim. )Junsu geçenlerde bizim eve ugradı salya sümük aglıyor.Noldu ya falan demedin hemen başladı anlatmaya.Ya işte seni çok seviyormuş çok aşıkmış falan.Bende dedim yazıktır.Sana bunları anlatıyımda cevabını söyle bana diye.Söyle bakalım Junsu'ya evet diyor musun?
09-09-2012, Saat: 3:10
Imm bilemedim ki şimdi napsam?
(Kız evi naz evi. ) Eh iyi madem. O kadar aşıkmış. Hayır demek olmaz. ^^ ![]() (Ben de seni sevdim tatlım. ^^ O yüzden bu kadar torpil geçiyorum. )(Bu sefer başka bir hikaye benden sana. ) Woo ile buluştuk bugün. Yanıma jet hızıyla geldi. Heyecanlı heyecanlı "Buse, bunu artık söyleyeceğim sana. Ben senin arkadaşına aşık oldum." dedi. Ben de şaşırıp kaldım tabii... Ee o kadar zamandır arkadaşım hiç farketmemişim. Bunları sana anlatmam gerektiğini düşündüm. Ee? Ne dersin? Ne yapacaksın? ^^
![]() 사랑해 ^_^
09-09-2012, Saat: 3:12
Ne yapayım canım beni seviyormuş, bir randevuya çıkarız artık kırmıyım çocuğun kalbini.
![]() ♥ ~Korelee~♥Snowflake
09-09-2012, Saat: 15:21
Buse yetişemedim senin soruna.
![]() Devam ediyorum. ![]() Bugün uzaktan biri bana dogru koşuyor.Kim bu,kim bu derken birde baktım Junsu.Aman allahım kanter içinde.Noluyor ya dedim kalbimi çaldılar yardım et dedi.Bende dedim tamam ya.Buse'cim sende mi acaba Junsu'nun kalbi?
09-09-2012, Saat: 15:52
Ondadır onda, bende olmadığna göre. U.U
( Busecim benim zorum sana değil Panda soyuna. )Geçen gün, bir baktım yanıma birisi koşuyor, dur dedim bu kim. Birde baktım elinde şekeriyle Nich. ![]() Dedi alttaki üyeyi çok seviyorum. ![]() Beni kabul eder mi acaba?
09-09-2012, Saat: 16:50
Ay!Hayır demem gerekiyor.Şeker alıcam söz sana Nick.
![]() Geçenlerde face'de biri mesaj attı.Hande ben birini seviyorum bana ayarla lütfe falan bende dedim o kim ki birazdan yorum yapıcaz aşagıya dedi. Hey!Aşagıdaki kabul ediyor musun?
09-09-2012, Saat: 20:01
Chan ise kab kab kabul ediyorum.
![]() Woo geldi dedi ki, alttakini çok seviyorum, bir kamyon gül göndereceğim kaul eder mi ki?
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|