yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
... Love You! What Do You Do? (2PM)
Senin öykün çoktan yazildi. Alin yazisina (Yasemin Ablam. Biggrin ) emaneti iade ederdim. Biggrin

Dün gece Khun rüyama girdi. Bana bir ask mektubu verdi ve bunu sana iletmemi rica etti. Öyle boynu bükük görünüyordu ki haline acidim. Derdini sordum.

"Ben ona resmen asigim.." dedi.

Çok üzüldüm. Durdum duramadim ben de hemen buraya geldim. Bunu söylemeden duramazdim.

Khun sana asik! Ne yaparsin?

"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Asla kabul etmem. Seni seviyor olsam bile askimdan sirilsiklam yansam bile asla evet demem. Seni sevmiyorum Khun baska kapiya (Ya da baskalarinin rüyasina.) Al bu da p*pona attigim tekmen... Atkilic

Taec sana bir piano hediye almis. Bayram hediyesiymis. hysterical Sana piano çalmayi ögretmek istiyor. Onunla buna var misin yok musun? Abaza

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Ahh kepçe kulakli romantik adamim! Kalp Senin kadar düsünceli birini daha tanimadim ben. Piyano çalmayi ögrenmek istedigimi de kim söyledi sana? Sen ne kadar duyarli bir sevgilisin böyle. Seninle birlikte piyano çalmak, ruhuma ask notalari islemek gibidir. Seninle her seye varim ben! Kedi gülüslü sevgilim. Kalp

Junho dün bana geldi. Atkilic "Elif artik ise güce bakamiyorum. Aklim fikrim hep onda. Aklimi yitirmek üzereyim! Ne olur bana yardim et." dedi. Ben de "Ben çöpçatanliktan anlamam ki. Saskin" dedim. O zaman o da "Sen sadece ona asik oldugumu söyle yeter. Allahrazi" dedi. Ben de "Peki." dedim.

Hist! Sen! Evet, evet sen! Alttaki üye! Junho sana asikmis! Ne yaparsin? Abaza

"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Niye kendi gelip söylemiyor! Dodgy Sirf hatrini kirmamak için git ona de Ceren de seni seviyormus. Kalp Pencerenin altina gelip sarki söylemezse suratina bakmam ama onuda ilave et. hysterical

Chansung yataklara düsmüs senin adini sayikliyormus tek ilacim o diyormus. Ne yaparsin? Abaza
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Tamam mesaj alinmistir yolluyorum Ayse'yi, pardon ilacini. Dodgy

Junsu oppa parmagimi öperse iyilesir ben de hemen isime dönerim demis. Kime demis ki acaba? Durtuk
Bana demedigi kesin. Aramiz pek iyi degilde. Biggrin

Taec geldi bana "Abla ne olur bir hal çaresine bakalim." dedi. Ne yapalim simdi?
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Tamam ablam, bakalim bir çaresine... Abaza Hemen geliyorum.. Atkilic Bekle beni kepçe kulaklim! Aç kollarini, ben geliyorum... Atkilic

Khun "Ondan uzun zamandir haber alamiyorum... Bu beni mahvediyor... Nerdeysen çik gel sevdicegim..." diyor. Biggrin
Ah Khun ah sevdicegin malesef üniversite yollarinda. Aglaelsalla Atkilic Hemen yetis ona söyle sevdigini. Atkilic Bana da Junho'yu gönder bir zahmet. Kalp Abaza

Woo sana asik ne yaparsin? Durtuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

Benden baskasina asik olamaz zaten. Ben onu çesitli oyunlarla kendime asik ettim. hysterical Gider sarilip bende seni seviyorum derim ne diyecegim. Biggrin

Junsu elinde çiçekle kapiniza gelmis. Ne yaparsin?
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Junsu üzgünüm canim, sen benim enistemsin. Biggrin
Ancak Nichkhun olabilir. Opucuk
Taec sana asik ne yaparsin?

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi