yukari
Anket ''Love Like This'' mi ''Love Ya'' mı ?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Love Like This
36.21%
42 36.21%
Love Ya
63.79%
74 63.79%
Toplam: 116 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
''Love Like This'' mi ''Love Ya'' mi ?
Love Ya'yi da sevdim ama Love Like This'in yeri ayridir benim için.. Bu nedenle Love Like This. Onay
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
:muzikgurubu: Love ya diyorum..Simdi dinledim.Bu daha güzelmis..

Yani love ya'da çok yabanci kelimeler var.Love like this'de biraz yavas ama love ya süper sarki ama eminim bir gün ikisinin de yerini alacak bir sarki piyasaya çikacak ama love ya.Gozlukgulmek
Love Ya dedim çünkü bu sarki ilk dinledigim anda dilime dolandi. Love Like This de güzel ama Love Ya daha süper bir sey... Gozlukgulmek
Love like this'de çok güzel.. Ama ben "love ya" diyorum bunu daha çok begendim..
Allah'im ne kadar zor bir soru. xD
Ben Love Ya dedim,love like this'de harika tabi ki diger tüm sarkilar gibi ama telefonuma baktim en çok dinlenenlerde love ya açik ara önde bir hafta olmasina ragmen.~ XD
Gerçekten ne zor sordunuz ya? Biggrin Bence ikisi de süper.Alkis
Ama seçimimi klip üzerinden yaparsam "Love Ya" derim.Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Simdiki tarzlari da sarkilari da harika.Bence Love Ya. Onay

Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!
Ikisi de harika hepimizin dedigi gibi.Ama love ya'nin ritmi falan daha iyi.
Love Like This.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi