yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Love In The Rain / 사랑은 비를 타고 (2012)
Tanıtım için çok teşekkürler. Smile
[Resim: 87027742.jpg]
[Resim: 37421488.jpg]
[Resim: 11942160.jpg]
[Resim: 40920830.jpg]
[Resim: 43502703.jpg]

[Resim: 76395438.jpg]
[Resim: 16837243.jpg]
[Resim: 38224918.jpg]
[Resim: 80287918.jpg]
[Resim: 81840296.jpg]
7 gün kaldı Happy0064 çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum bu diziyi, tanıtım ve resimler için çok teşekkürlerSmile ayrıca dizinin 24 bölüm olması da harikaSmile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Artık çıksın yahu Sukkie'min imajı bir harika olmuş. Kalp Bir kere daha aşık oldum. Kalp
(09-03-2012, Saat: 0:33)*mygirl* yazdı: Artık çıksın yahu Sukkie'min imajı bir harika olmuş. Kalp Bir kere daha aşık oldum. Kalp

Çok uzadı bencede çıksında izleyelim. :d
Fan clubünü de açacağız haberin olsun. Abaza
(09-03-2012, Saat: 0:36)elif35.5 yazdı: Çok uzadı bencede çıksında izleyelim. :d

Degil mi ama çok uzadı dizinin çıkması göbeğimiz çatladı. hysterical Fan kulübünde ilk üçte yer almak istiyorum Elif ona göre aşkımın dizisinin fan kulübü nede olsa. Biggrin 1. üye olmak isterdim ama müfredat izin vermiyor. hysterical
(09-03-2012, Saat: 0:40)*mygirl* yazdı:
(09-03-2012, Saat: 0:36)elif35.5 yazdı: Çok uzadı bencede çıksında izleyelim. :d

Degil mi ama çok uzadı dizinin çıkması göbeğimiz çatladı. hysterical Fan kulübünde ilk üçte yer almak istiyorum Elif ona göre aşkımın dizisinin fan kulübü nede olsa. Biggrin 1. üye olmak isterdim ama müfredat izin vermiyor. hysterical
Cidden fazlasıyla uzadı kaç aydır çekiliyor. hysterical
Bakalım liste çıkınca göreceğiz. Biggrin
(08-08-2011, Saat: 17:18)sagopa yazdı: Yayınlansın mutlaka izleyeceğim. Biggrin
Bu arada bu yönetmenin çok dizisini izledim. İyi sonuçlar ortaya koyuyor. Dizinin sonu mutlu bitecek çünkü diğerleri de öyle. :d
Not: Bu bir varsayımdır. Biggrin

Bu varsayıma %100 katılıyorum Smile

Dizinin güzel olduğunu düşünüyor bu konuda hayal kırıklığına uğrayacağımızı sanmıyorum.Bir önceki draması olan Marry me Marry'de olan kıza benzeyen duruşunu bu dizide görmeyeceğiz sanırım,yani daha bir erkek gibi sanki.

Çok merak ediyorum diziyi.Yayınlansa da izlesek.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

paylaşım için teşekkürler.
Bu dizi izlenir Biggrin
'' Hataları yapmak bir kez iyidir ama ikinci kez olmaz.Yaşamım başarısızlıklarla geçebilir ve hata yapabilirsin.Ama ben tekrar aynı hatayı yapmak ve aynı yenilgiyle karşılaşmak istemem.Kişi mükemmel değildir ama mükemmelliğe yakın olmayı denemelidir.'' 김상범 ♥[
김태평
♥♥♥
♥♥

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi