yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Life is Beautiful With Korea / Hayat Kore ile Güzel
(04-10-2012, Saat: 19:28)Eceabat yazdı: Evet, hayat Kore ile güzel... Şu ellerinde 'Free Hug' yazısı bulunan çocuklar gerçekten çok tatlıymış. Benden bayağı küçük gözüküyorlar.Biggrin Böyle giderse Koreye gittiğimiz zaman, gördüğümüz tüm yakışıklı erkeklere sarılıp geleceğiz.Biggrin Paylaşım için teşekkürler...

Benim içinde yaşları küçüktür ki kardeş ülkeyiz ya kardeş kardeş sarıldık. Abaza Bizim için koreli erkeklerin çoğu yakışıklı olduğunu düşünür isek bizi sapık diye sınır dışı ederler. .073. Fotoğrafları beğenmenize de çok sevindim.Umarım en kısa sürede sizlerinde çekmiş olduğu fotoğrafları görmek nasip olur. Onay
paylaşımların çok güzel teşekkür ederiz Smile birşey sormadan edemiycem koreye bir turla felan mı gittin yoksa gidip herşeyi kendin mi ayarladın? turla gittiysen memnun kaldın mı ve hangi tur Smile birşey sorcam dedim çok şey sordum Smile
(19-10-2012, Saat: 19:22)Bett Avcı yazdı: paylaşımların çok güzel teşekkür ederiz Smile birşey sormadan edemiycem koreye bir turla felan mı gittin yoksa gidip herşeyi kendin mi ayarladın? turla gittiysen memnun kaldın mı ve hangi tur Smile birşey sorcam dedim çok şey sordum Smile

Merhaba, cavabı ben vereyim dedim. Bu geziye forumdan bir kaç yönetici gitti sadece forum yöneticisi kendisi seçmişti özel bir turdu çünkü. Fakat her yıl gezi düzenleniyor örnek olarak şu konuya bakabilirsin. http://www.korea-fans.com/forum/konu-kor...-tour.html Emin ol çok memnun kalmışlardır. Smile
Kim Woo Bin♥
T.O.P♥
종현아 1990∞
hepsi birbirinden güzel insallah bir gün bende gidebilirim.
fotoğraflar için teşekkürler ^__^
[Resim: i7zk0.gif]
vaaaaaay rüya gibi olsa gerek o.O
İnşallah bir gün bize de nasip olur ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi