yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ Letters To Korea / Kore'ye Gönderdiğimiz Mektuplar~
(14-08-2010, Saat: 13:42)yaseminn.. yazdı: Tesekkürler hepinize..Ben dün mektubu ptt ye vermeye gittim. Ama birazcik !! sorun çikti. Görevli Kuzey Kore ile Güney kore'nin diger adlarini bilmiyomus. Orda da bi Kore Cumhuriyeti bide Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti var.Koca ptt de net de yok :S:S sonra biz evi arayip netten bakmalarini söyledik.Demokratik olani Kuzey Kore imis ~ !!! Aslinda kendime de kizdim nasil bilmiyorum diye ama böylece ögrenmis olduk.Para konusuda problem oldu. Görevliye önce ne kadar ödeyecegimizi ögrenebilir miyim diye sordum 40 küsür dedi. Hönnkkk diye kaldim !! Allah' tan yorumlari okumustum dedim benm göndereceklerim 200 gram anca var kiloya arkadaslar 18 vermis falan.. Hee dogru o baska bisey dedi (biseler saydi anlamadim) Ama ben ptt kargoya gitmisim göndrecegimiz kisim orasi degil yani !! Neyse sonra yan tarafa geçtik abi büyükçe bi kutuya koydu öyle tarti 350 gram falan geldi.8.75 verip çiktik. Yanimizdaki abiler falan yok artik tee Kore'ye gönderiyon 8.75 az degil mi ya falan demeye basladilar. Ama biz tüydük hememnn BiggrinBiggrin Aslinda anlatinca baya olayli gözüküyo ama ben çok çok çok eglendimm Smile)) Herkesyasasin insallah. olaysizini ama (^_^)

Senin adina çok çok sevindim tek göndermek banada nasip olsun da olay çiksin böyle :P abilerde nerden bilsinler ki bizim Kore Askimizi Smile
ALWAYS KEEP THE FAITH

공주의 남

CassiNurci^^
Öyle gerçekten. Biggrin Nurcihancim rica etsem mesaj kutusunu bosaltir misin ? Mesaj gönderemiyorum sana. =))
(14-08-2010, Saat: 0:37)sena_spidergirl yazdı: Benim gönderdiklerim de burada (:

Sticker+Tülbent+Birkaç kurus Lira yolladim hatira olsun diye+topaç

Mektubumun önü ve arkasi

Bunlar'da Istanbul'dan,Urfa'dan ve Antep'ten aldigim müze,camii gibi yerlerden aldigim seylerdi...

Bunlarda ona yolladigim sakiz, abur cubur vb.

Vay.. Hediyeler süpermis! Biggrin Arkadasin çok sansli! Biggrin Ben de gönderecegim bir mektup yakinda, ne hediye etsem diye düsünüyordum. Bu lira ve sticker gönderme fikri çok hosuma gitti! ;) Sagol kardes! Biggrin
Bir de bileklik almayi düsünüyorum.. Dogum günü yaklasiyor da.. Smile
(17-08-2010, Saat: 3:13)bettycik yazdı: Vay.. Hediyeler süpermis! Biggrin Arkadasin çok sansli! Biggrin Ben de gönderecegim bir mektup yakinda, ne hediye etsem diye düsünüyordum. Bu lira ve sticker gönderme fikri çok hosuma gitti! ;) Sagol kardes! Biggrin
Bir de bileklik almayi düsünüyorum.. Dogum günü yaklasiyor da.. Smile
Ben de bileklik almistim Biggrin Çok begenmisti.. Hatta koluna takip resim bile çekilmistiBiggrin Biggrin

[Resim: yalintugce.gif]
Çok güzeller keske ben de mektup gönderebilseydim.Yazacak bi sayfa dolusu sey nasil buluyosunuz, belki de benim ingilizcem kötü oldugu için fazla yazamiyorumdur Biggrin,bu arada çok utangaçim heralde e-mail gönderirken bile utaniyorum Biggrin 10 kere kontrol edip düsündükten sonra ancak gönderebiliyorum.
(17-08-2010, Saat: 12:47)cheyang1996 yazdı: Çok güzeller keske ben de mektup gönderebilseydim.Yazacak bi sayfa dolusu sey nasil buluyosunuz, belki de benim ingilizcem kötü oldugu için fazla yazamiyorumdur Biggrin,bu arada çok utangaçim heralde e-mail gönderirken bile utaniyorum Biggrin 10 kere kontrol edip düsündükten sonra ancak gönderebiliyorum.

Smile Ben de kontrol ediyorum defalarca. Biggrin Utanmak degil canim bu. Smile
Eger bir mektuba cevap yaziyorsan, onun bahsettigi seylere karsilik verirsen, sayfa doluyor. Bende öyle oluyor yani. Biggrin

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Valla darisi bizim basimiza Smile

Ya arkadaslar ben mektup göndermek istiyorum ama kime gönderecem bilkmiyorum.Bana bir arkadas bulur musnuz lütfen, ne olur. Allahrazi Allahrazi Bekliyorum haberlerinizi. Allahrazi
<3 Kim Hyung Jun <3
(18-08-2010, Saat: 14:03)choon hee yazdı: ya arkadaslar ben mektup göndermek istiyorum ama kime gönderecem bilkmiyom bana bir arkadas bulurmusnuz lütfen ne olurAllahraziAllahrazibekliyorum haberlerinizi.Allahrazi

Bu siteden rahatlikla bulabilirsin canim;

www.penpalgarden.com
Ben kendi arkadasimida burdan buldum. ;) Da bugün ilk mektubumu yolladim! Biggrin
Darisi basina insallah! Smile
Keske bende koreli bir arkadas bulsam ,onunla tanisma firsatim olsa ama bulamiyorum ki. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi