yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
~ Letters From Korea ~
çok sevimlileer Smile
Koydum sevinçlerimi önüme, baktım hepsi Sensiin. LeeMinhoom <3 ^^
Koreli dostumuzdan Japon ürünleri. Smile Üstelik Kanji ve katakanasız bi yazıyıyla. Smile Çok düşünceliler. Smile
Img-kiss 
Nasıl resim ekleyebilirim acaba? Angel Bir de benim Koreli olmayan mektup arkadaşlarım var da o mektupları da ekleyebiliyor muyum? Blush
Ve bunlarda benim koreden gelen 2. postam ^^ çok düşünceli arkadaşım benim için neler göndermiş AngelAngel kutuyu açtığımda ağlamak istedim çünkü SHINee albümüm vardı artık BlushBlush
İlk mektupta albüm göndermiş bana bunu beklemiyordum hiç çok mutlu oldum ^^ birde makarna gibi bir şey yollamış 3 fotoğraf onla ilgili onu nasıl yicem ben su falan mı karıştırıcam?
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Hayırlı olsun hepinize Smile
Yaaaaaaaaaaaa Biggrin Olmaz amaa Biggrin Ayıp ayıp kıskandırma beni Biggrin Arkadaşına söyle banada yollasın Biggrin Nerden buluyosunuz böyle kişileri Biggrin
@igeige4 Şu adı Yewon olan arkadaşının soyadı ne sorun olmazsa öğrenebilir miyim ;;;; BiggrinDD Benimde vardı çok iyi arkadaştık ama 2 senedir konuşmuyoruz Sad
Dün Kore'den 2 tane mektup geldi Biggrin ^____^
[Resim: 421876_10200619326946222_1744492561_n.jpg]

Kısa zaman önce elime ulaştı bu paketim. ^^ Bisküvi, kahve, çay, krem, maske, tester kremler ve küpe'den oluşuyor. Küpe çok şeker. Angel Bunun için minnettarım ama mektubu hayal kırıklığıydı. Çok çok kısa, birkaç cümlelik. Sanki yangından mal kaçırıyoruz. Ben de cevap mektubumu kısa tutacağım. bee

[Resim: 602129_10200695567372185_1915701359_n.jpg]

Bu da dün elime ulaştı. Tam iki hafta bekledim. Blush
Beklediğime değdi, çok mutlu oldum. BB krem, maskeler, telefon süsü, japçe, çay ve diğer atıştırmalıklar vardı. Favorim BB krem. Cool

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi