15-09-2010, Saat: 23:54
Burada bir konser verseniz Min Ho oppa diye çiglik atacak o kizlardan biri de benim ama nerde o günler.
Taemin ve Key oppamin arkasindan neler diyorsunuz siz öyle.
Bir daha duymayayim.:img-hysterical:

Let's Write a Dialogue! (SHINee) / Hadi Diyalog Yazalım! (SHINee)
|
15-09-2010, Saat: 23:54
Burada bir konser verseniz Min Ho oppa diye çiglik atacak o kizlardan biri de benim ama nerde o günler.
![]() ![]()
16-09-2010, Saat: 0:44
hepsi süper olmus,ellerinize saglik;)
özellikle ilk sayfaya bittim:img-hysterical: SuJu♥SHINee♥B2ST♥
16-09-2010, Saat: 3:54
Hepsi süper.:img-hysterical:
❤SS501 & A-JAX & AZIATIX & INFINITE❤
❤OnLm96❤
16-09-2010, Saat: 4:08
Sayfalari kontrol etmedim ama umarim eklenmemistir.
![]() MC(spiker):Onew son olarak yorumlarini alalim? O:Vidividi....Son olarak tüm Shawollara tesekkürler efendim. TM: Onew Hyung? Aha! bende kameraya çikmaliyim! lalalal hobala hubala! ![]() [bu gife bitmistim.çok komik.]
16-09-2010, Saat: 8:27
Plates olayina bayildim ya nerden ekliniza geliyor müthissiniz
![]() ![]() O: Taemin yavv su sirtimi bir çigne valla kulunçlarim kabardi yine sabahtan beri bize yapmadiklari eziyet kalmadi TM : Taman sen kipirdama simdi bir yerini ezerim kiprasma ![]() Eunyang: Anaaa ya haklisin ne deli gibi kosturup durduysak sabahin köründen beri buradayiz ![]()
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~ ![]() MH: bilekligime bise takilmis Key bi baksana yaa ![]() KY: durda çikariyim ![]() O: Yav hadiyin ama daha foto çekincez bak iki saatten beri siritiyom ![]() TM: hehe~ hyung sen normaldede hep siritirsin ![]() O: Biliyorum o_o siritmak bana yakisiyor ondandir. ![]() JH: Yahu bende iki saatten beri bakiyorum ama o seyin ne oldugunu anlamadim ![]() KY: Amma dirdir ettiniz hah bitti iste ![]() ![]() ilk denyimimdi çok heycanliyim kesin birsürü yazim hatasi vardir nolur beni affedin ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|