ceyda yazdı:Paylasim için tesekkürler. Faydali olacagina inaniyorum. Yalniz sesli ögrenme linkini açamadim. Bi sorun olabilir mi?
Linke simdi baktim bir sorun yok.

Let's Learn Korean With Audio / Sesli Korece Öğrenelim
|
ceyda yazdı:Paylasim için tesekkürler. Faydali olacagina inaniyorum. Yalniz sesli ögrenme linkini açamadim. Bi sorun olabilir mi? Linke simdi baktim bir sorun yok. ![]() ![]()
Tesekkürler.
![]()
Will u be there?
Çok tesekkürler.
![]()
SEVDİĞİM ŞARKIDAN
UNUTMAKİ DÜNYA FANİ VEREN ALLAH ALIR CANI BEN NASIL UNUTURUM SENİ CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA
Sagolun. ^^
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~
http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811
Tesekkürler.
![]()
SEVDİĞİM ŞARKIDAN
UNUTMAKİ DÜNYA FANİ VEREN ALLAH ALIR CANI BEN NASIL UNUTURUM SENİ CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA
Tesekkürler canim.
![]()
Korece Dil Semineri varmis Ankara Üniversitesine bagli sanirim,isimize yarar mi bilmem ama yine de koyuyorum...
IRO-TUREB ve TURSAB isbirligiyle, 3'er aylik zaman dilimleri halinde uyelerimize Korece Dil Semineri duzenlemeyi planlamaktayiz. Dil seminerinin ayrintilari asagidadir. IRO Yonetim Kurulu Tarih : 24 Eylul 2007 Pazartesi gunu saat 17:00'de Korece dil semineri baslayacaktir. Gunler : Haftada 3 gun, Pazartesi, Carsamba ve Persembe gunleri Saat : 17:00-19:50 Toplam : Haftada 3 gun, ucer saatten ayda toplam 36 ders saati islenecektir. Seminer ucer aylik donemler halinde duzenlenecek olup, toplam 108 ders saati islenecektir. 3 aylik ilk donem bitiminde yeterli sayida rehberin talep etmesi durumunda yine 3 ay surecek ikinci donem de acilabilecektir. Egitmen : Woo Young Hoon Ders icerigi : Harflerin tanitimi, okuma-yazma. Istenildigi takdirde konusma. Derslere devamlilik buyuk onem tasimaktadir. Yer : ROL-Rehberler Odasi Lokali (IRO ust kati) Ucret : TUREB uyesi rehberlere uc aylik donem, toplam 108 saat toplami 600 YTL (kredi kartiniza 3 taksit yapma imkani bulunmaktadir) , digerlerine 750 YTL. Ucrete dahil olanlar: Egitmen bedeli, salon kullanimi, ders notlari Kontenjan : En az 15, en fazla 20 kisi. Not: Kayit yaptiran rehber sayisinin 15'den az olmasi halinde dil semineri ya iptal edilecek veya katilimcilarin onayiyla ucret yukseltilerek surdurulecektir. Son basvuru : 21 Eylul 2007 Cuma, saat 16:00. Kaydinizin kesinlesmesi icin ucretini odemis olmaniz gerekmektedir. Basvuru : IRO; Tel: 0212 292 05 20, Faks: 0212 292 08 55, e-posta: [email protected]
Ya çok tesekkür ederim.
![]()
Paylasim için sagolun. Bu dili sayenizde çözecegiz.
![]()
Merhaba,
Korece ögrenen arkadaslar neden Korece ogreniyor acaba? Kore dili ve edebiyati bölümünde okuyan arkadaslar var mi? Birde burda ki diyaloglar Ingilizce yazilmis ve çevirilerin bazi yerleri biraz degisik gibi geldi bana... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|