yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Let's Go to School (Sang-doo!) / 상두야, 학교가자! (2003)
Evet resimler çok güzel. Gönderenin ellerine saglik. Bende dizinin ancak birkaç bölümünü izleyebildim ama insallah devamini izleyecegim. Izledigim kadariyla çok güzel bir diziydi. Özellikle Bi Rain'in oyunculugu gerçekten muhtesem. Herkese izlemek için tavsiye edebilecegim çok güzel bir dizi. Insallah izleyen herkes begenir.
Bu dizi Rain'in deneyimi oldu. Ilk dizisi olmasina ragmen, bence çok basarili bir oyunculuk sergiliyor. (Zaten sonradan çevirmis oldugu dizilerden bu besbelli Biggrin)
Dizinin tanitimin da ufak bir hata var. "Amcasi'nin Kizi" diye yaziyor, ama dizideki o sirin sey kendi kizi. Ayrica baba olmak ona acayip yakismis Opucuk Zaten kendisi evlenince bir kiz çocuguna sahip olmak istedigini çogu kez belirtmisti. Bu dizi onun bu fikre sahip olmasini sagladigini düsünüyorum Smile
Mutlu mu yoksa mutsuz bir son mu, buna herkes kendi karar versin izledikten sonra... Ama ben son bölümde ilk kez olarak bu dizi için agladim. Aglama
Dizideki "Jigolo" konumu geregi atmis oldugu kahkahalar süperdi ya. Atkilic

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
(10-08-2009, Saat: 5:26)a-lee-na yazdı: Bu dizi Rain'in deneyimi oldu. Ilk dizisi olmasina ragmen, bence çok basarili bir oyunculuk sergiliyor. (Zaten sonradan çevirmis oldugu dizilerden bu besbelli Biggrin)
Dizinin tanitimin da ufak bir hata var. "Amcasi'nin Kizi" diye yaziyor, ama dizideki o sirin sey kendi kizi. Ayrica baba olmak ona acayip yakismis Opucuk Zaten kendisi evlenince bir kiz çocuguna sahip olmak istedigini çogu kez belirtmisti. Bu dizi onun bu fikre sahip olmasini sagladigini düsünüyorum Smile
Mutlu mu yoksa mutsuz bir son mu, buna herkes kendi karar versin izledikten sonra... Ama ben son bölümde ilk kez olarak bu dizi için agladim. Aglama
Dizideki "Jigolo" konumu geregi atmis oldugu kahkahalar süperdi ya. Atkilic

Aynen arkadasim bende o kahkahalara bittim. Ben son bölümde aglamadim ama Bi Rain'in kiziyla olan diyaloglarina çok içim gitti. Bu arada kiz çocuk istedigini bilmiyordum. Güzelmis. Biggrin
Evet ben de daha yeni izleyip bitirdim diziyi. Gerçekten muhtesem bir diziydi. Ben de Bi Rain'in oyunculuguna bittim dogrusu. Özellikle o jigololuk yaparken bulustugu kadinlarla konusurken hem kendine güldürüyor hem de insan biraz da olsa ona aciyor. Ama bunu kendisinden bile olmayan hasta bir kiz için yapiyordu. Gerçekten hiçkimse onun yaptigi bu fedakarligi yapmazdi. Helal olsun diyorum. Bu diziyi izledikten sonra Bi Rain'in gerçekten çok iyi bir baba olacagina kesin eminim.
Valla Bi Rain orada çok tatli... Turuncu saçlarla bile karizma görünüyor.
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Diziyi yeni izlemeye basladim. Suan 6.bölümdeyim ve ilk bölümden itibaren çok hosuma gitti. Rain, basarili bir performans sergilemis gerçekten. Onay
Insanin yüzünde bir tebessüm mutlaka oluyor diziyi izlerken. Ilerki bölümlerde aglar miyim bilmiyorum tabi. Biggrin
Kendi fikrimce izlemenizi öneririm. Onay
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
Bilgiler için tesekkürler fatmaelif. Opucuk Alkis
Bu diziyi nereden izleyebilirim peki?
(01-09-2009, Saat: 20:16)baby v.o.x.-eun yazdı: Bilgiler için tesekkürler fatmaelif. Opucuk Alkis
Bu diziyi nereden izleyebilirim peki?

EzgiDizi Sitesinden izleyebilirsin Unnim. Opucuk
Oppa'nin burdaki hali de bir baska. Opucuk Askim ya. Kalp

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
1. bölümünü izledim. Çok begendim..
Çok güzeldi.. Rain'in saç modeli de süpermis o zamanlar... Onay
Bayildim valla. Biggrin Kalp
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Ben bitirdim, sonu çok hüzünlü ama bence Kore tarihinin en zevkli en komik en duygusal dizisi...
İmzanız büyük olduğu için silinmiştir. (sunshine)

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi