yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Let's Go Back a Little!
Eskiden yerli dizilere bakardim hiç biri beni baglayamazdi. Ta ki Denizler Imparatoru kadar.
Konusu olsun, oyuncular olsun, bizim dizilere fark atar. Yerli dizilerde konular belli basli zaten.
Kore dizilerinde akicilik var. Isim olmasa 1 hafta izlerim bir dizi durmadan.
Daha önceden internette kalici olarak üye oldugum sey yoktu, zaten bilgisayalarla da çok ilgilenmiyordum. Genellikle okul, ders ve televizyon arasindaydim. Smile Kore dizilerine baslamadan belki 1 sene önce belki o kadar da degil Cnbc-e izlemeye basladim, oradaki dizileri izlemeye baslayinca yerli kanallar içerik olarakta bos gelmeye basladi. Sonra birgün okuldan geldikten sonra Saraydaki Mücevher ile karsilastim ve tüm hayatim degisti diyebilirim. cray: Simdi ise öncellikle Cnbc-e dizilerine olan ilgim son sürat devam ediyor, artarak. Biggrin Tabi Trt'deki Kore dizilerine okul saatlerine uydukça izliyorum. Onun haricinde Korea-Fans hayatimda ailemle ayni degerde diyebilecegim bir konumda, insan nasil yalniz yasayamiyorsa, Korea-Fans'siz da yasayamaz bence. Smile Özellikle ögrenciler okul, ders ve dershane üçgeni yüzünden baska seylere vakit ayiramiyor, ben de açilan bu eksigi Korea-Fans ile dolduruyorum. Smile Korea-Fans yasamak ve yoluma devam etmek için daima yanimda görmek istedigim seylerin basinda geliyor. Onay
Daha öncesinde...
Ilgilenmiyordum açikcasi diger ülkelerle taa ki denizler imparatorunu izleyene kadar. Önce onu izledim sonra ardindan gelen dizileri. O diziler hakkinda bilgi toplamaya çalisirken korea-fans ile karsilastim. 1 yil kadar yalnizca forumda gezindim. Sonra bende bu ailenin içinde hissetmeye basladim kendimi.

Çevremde degisenler ise;
Ülkem disinda baska bir ülke hakkinda birçok bilgi sahibiyim. Baska bir ülkeden çok iyi arkadaslarim var. Türkiyedekiler kadar bana yakin ve bir o kadar iyi. Ingilizcem gelisti. Yeni hayallerim olustu. Çok güzel arkadasliklar edindim. Yeni hayatlar tanidim ve artik daha çok bilgi sahibi olmak için daha merakliyim.

Peki yalnizca Kore'de mi dostlarim oldu? Hayir.
Bu sitede de iyi arkadaslarim oldu. Bu sitede pek çok iyi arkadasliklara tanik oldum. Çok sicak bir ortam ve bu sitenin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum.

Öncesi: Internette bos bos gezen, yabanci dili olmayan ve baska bir ülkenin insanlari merak etmeyen ben.
Simdi : Internette bir evim var. Yabanci dilim neredeyse ana dilimle ayni düzeyde. Kore'ye ilgim ve hayallerim var. Kilometrelerce uzagimda arkadaslarim var... Onlari da akrabalarim olarak görüyorum artik ! Smile

♥ Others can only loves but I can die for u♥
Ben ondan önceki hayatimi hatirlamiyorum. Biggrin
♥ my angel, my girl, my sunshine ♥
[Resim: gw4xBxM.png]
(05-05-2009, Saat: 17:51)goong-shin yazdı: O.C VE CNBC dizileriyle kafayi bozmus durumdaydim özellikle simdi ne kadar Kore hayraniysam öncedende bir the O.C hayraniydim...

Koreden Sonra : Dizileri biraktim...

Aynen bende senin gibi CNBC-e dizilerini izliyordum, özellikle en çok sevdiklerim; The O.C ve Desperate Housewifes idi. Bu iki diziyi sürekli izlerdim ve çok fanatik bir futbol asigiydim, özellikle de en çok Ispanya (La Liga. Biggrin ) ligiyle ilgileniyordum...
Ama hersey Saraydaki Mücevherle degisti, ama pek bir gelisme göstermemisti. Biggrin Yani yine Uzak Dogululara karsi pek bir ilgi olusmadi bende ama Big Bang-This Love Gitar sarkisini dinledim ve 180 derece degistim. Biggrin Ve tam bir Kore hayrani oldum ve tabiki olmazsa olmaz Big Bang hayrani oldum. Opucuk

Bir keresinde de bos bos dolanirken nette Korea-Fans'i buldum ve tam tamina Kore hayrani oldum. Atkilic
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Hiçbir zaman yerli dizileri izlemedim (biraz da bununla övünürüm). Sürekli CNBC-e ve e2 dizilerini izlerdim. Yerli gruplari (Pentagram disinda) dinlemezdim, Megadeth, Iron Maiden, Slayer, Nightwish gibi metal gruplarinin yaninda Bob Dylan gibi hippi klasiklerini, The Beatles gibi efsaneleri dinlerdim. Bunlarin hepsini simdi de dinliyorum, sanirim ömür boyu dinleyecegim de. Smile
Kore'yi ben SS501 ile tanidim. Daha sonra nette Korea-Fans'i buldum, hemen üye oldum. Çok da mutluyum üye oldugum için. Smile Ardindan BOF, Muhtesem Kraliçe geldi, iyice asik oldum Kore'ye. Biggrin Simdi Kpop gruplarini da dinliyorum. Sarhos
♥Then,Now and Forever SNSD♥
S♥NE
SNSD~Super Junior~DBSK~SHINee~f(x)~SS501~B2ST~Big Bang~F.T Island
Kore Mania olmadan sadece Thalia hayraniydim... Hos hala tek hayrani oldugum ve takip ettigim kadindir... Fakat sarki söylemeyi, dizi çevirmeyi askiya aldigindan, ben Kore dizilerini izlemeye basladim... Ve yavas yavas beni kendine çekti... Biggrin
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!
Ben dizi izlemeyi sevmem bu yüzden ya oppamin dizisini de izleyemedim. (Düslerimin Prensi) Aglama Daha sonra arkadaslarim KJH'yi anlatti, ilk gördügüm fotografini hiç begenmemistim. Biggrin Dizinin iki sahnesini görmüstüm orada daha yakisikli demistim. Sonra aradan 2 ay geçti ve ben KJH'yi bir daha arastirdim. Bu arada sitemize de girdim ama üye olmadim. Denizler Imparatorunu izliyordum o zamanlarda ama tatildi ve ilk basta can sikintisindan izlemistim. Biggrin Sonra Kore'nin bizi ne kadar sevdigini okudum bir yerde Kore'ye olan sevgim artti artti ve bugünkü halini aldi iste. Sonra Korea Fans'a üye oldum. Bu ailenin içinde olmak yaptigim en güzel islerden biri. Bu arada SS501'i de geçmeyeyim onlari tanidim ve hayranliktan çok farkli bir sevgiyle baglandim onlara. Opucuk
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

Öncelikle konu için çok tesekkürler. Smile
Benim Koreli merakim biraz tuhaf basladi, öncesinde babam sürekli Kore- Japon yapimi film alirdi, vurdulu, kirdili birsey. Anlamazdim, çok sikilirdim izlerken hiç sevmezdim. Smile Babam iyi bir tarihçidir, sürekli Korelilerle Japonlarla kök, akraba oldugumuzu, Cengiz Han'in torunlari oldugumuzu söyler söyler dururdu fakat ilgimi çekmezdi...
Ama Denizler Imparatorunu izleyince fikrim degisti çok güzel bir yapimdi. Çok begendim ve arastirmaya basladim. Ardindan Muhtesem Kraliçe'yi izledim (Yine babam sayesinde) ve iyi ki izlemisim. Korelileri yakisikli bulurdum ama fazla bir hayranligim yoktu. Ta ki Wolya'yi görene kadar, onu tanimam da herseyi degistirdi ve bu siteyi bulmama neden oldu ve çok memnunum. Sikinti falan da gitti ki bu sitede olmak benim için büyük bir ayricalik. Onay Onay
Ben photoshopla ilgilendigim için zamanimi hep buna harciyordum...
Hiç farkli bir sey yapmiyordum... TV izlemem zaten normalde evden de çikmam...
Yine bir gün photoshop için materyal ararken sitenin birinde Super Junior grubunun çalismalarini gördüm... Ve çok ilgimi çektiler...
Artik hergün onlarla ilgili bir seyler ögreniyordum...
Bu sekilde Kore ve Korelilere ilgi duymaya basladim. ^_^
Ve su an halimden çok memnunum...
Bazi arkadaslarim bundan sikayet etselerde ben mutlu olduktan sonra bir sorun yok. ^_^
Her günüm onlarla geçiyor. (:

Konu için tesekkürler. (:
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi