yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Let's Go Back a Little!
Hayatimda eksik olan bir parça vardi, o da tamamlandi... Çok mutluyum simdi...
Korea fans'in ailesi olmadan önce klasik türk filmleri izleyen biriydim. Jumong'u izledikten sonra nette arastirma yaparken tanimis oldum Kore'yi, bir daha da ne Kore'den vazgeçtim, ne de korea-fans'dan. Ama dizilerini izlemeden öncede Kore'den haberdardim. Dedem sagolsun korenin bizim ailemizin gözünde farkli bir yeri var. Tesekkürler korea-fans ailesi.
[Resim: attachment.php?aid=2217]
Güzel bir konu olmus. Smile Tesekkürler.
Kore'yi tanimadan önce gerçekten hayatim çok sikiciydi. Durtuk Türkçe müzikler dinlerdim... Aslinda benim kafamda yabanci ülkede okumak önceden beri vardi ama hangi ülkede okumak istedigimi daha kararlastirmamistim... Ve birgün okuldan çikip eve gelmistim yine her zamanki gibi televizyonu açtim, bir baktim Zoraki Prens diye bir dizi bir bakayim dedim, bakis o bakis. Biggrin O günden sonra sanki hayatim degisti, gerçekten hayatimdaki hersey yerlerine oturdu. Smile Diziyi internette arastirdim ve iste Kore... Gerçekten ben önceden Kore diye bir ülke oldugunu bilmiyotdum... Kore'yi arastirmaya basladim ve karsima Korea-fans çikti. Smile Korea-fans sayesinde Kore'yi çok iyi ögrendim... Aklimdaki sorulara cevap buldum ve kararimi verdim; üniversiteyi Kore'de okuyacagim. Smile Üniversiteler bölümünde çok aydinlatici açiklamalar buldum... Bir çok soru sordum, 'Ne gerekir? Nasil olur? ' diye. Sagolsun arkadaslar sorularima cevap verdiler ve simdi tam anlamiyla Kore'ye gitmeye ve orada okumaya hazirim. Biggrin
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ...

SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad
U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island

2 sene sonra foruma dönüş ... Smile 05.11.2012

Ben Kore'yi tanimadan önce Amerikan dizileri, Türk dizileri agirlikliydi. Ama sonra arkadasimin tavsiyesiyle Kore dizisi seyretmeye basladim. Açikçasi herseyiyle çok güzel. Sonra bu korea-fans sitesini buldum. Biggrin
Çok fazla dizi izleyen biri degildim. Çünkü Türk dizileri oldum olasi bana sikici gelmistir. Birgün tesedüfen kumanda elimde tv kanallarini gezerken (Hani ilk TRT 1 açilir ya önce. Smile ) Denizler Imparatoru'nu farkettim. Izledikçe beni sarmaya basladi. O günden sonra zaten Kore hastasi olup çiktim. Smile Bu hobim herkes tarafindan ilk basta çok tuhaf bulundu. Ama hayatima bir sürü iyi sey katti. Aski, dostlugu, fedakarligi, kisacasi hayati ögrendim.
Meger ot gibi yasiyormusum, simdi bir sürü hadefim var ve inancim. Alkis
Daha öncesinde Koreyle ilgili hiçbir sey yoktu hayatimda. Ta ki Kore dili bölümünü kazaninca ilk o zaman girdim bu foruma. Geçen sene sadece buradan yararlaniyordum. Paylasim yapmiyordum, fakat bu yaz vakit geçirince farkettim buradaki aileyi. Kötü bir etkisi oldu tabi bu forumun. :img-cray: Bilgisayar basindan kalkamiyorum yani foruma bagli oluyorum, ders çalisamiyorum. Biggrin Bende degisen seyler dostlarim oldu burada sicakligi farkettim pek bir degisiklik olmadi ama Kore hakkinda çok bilgim oldu.
[Resim: unled3krl.png][Resim: unled2xl.png]
Aslinda buraya ayrintili yazmak isterim ama baya uzun olacak. Biggrin
Koreyle tanismadan önce nasil yasiyor musum ben? Iyi ki Koreyi çok geç olmadan tanimisim. =) Önceden Tv'de hep Amerikan gençlik dizileri izlerdim. Bizim dizileri pek izlemezdim. Koreye hayranligim geçen yil Düslerimin Prensi ile basladi. Ama öncesinde çocukken izledigim çizgi filmlerin hepsinin Japon animesi oldugunu ögrendim. Smile Ama japonlara bir hayranligim yoktu. Düslerimin Prensi'ni de tesadüfen buldum önce hiç ilgimi çekmedi, ilk bölümde bunlar Çin mi, Japon mu isimleri de ne karisik diyerek diziyi izlemeye basladim. Bir baktim baglanivermisim diziye. Smile Ve her gün diziyi arastiriyordum en sonunda Korea-fans'i buldum, iyi ki bulmusum. ^__^
Kim Jeong Hoon Son Dam Bi GoonG
Super Junior F.T Island
2ne1 Anime Fan Clup ღ .ღ .ღ

bm~endlesslovee *

uzun bir süre yokumSad
Kore'yi tanimak... Bunun cevabini vermek için bir kitap bile yazabilirim, tüm hayatim, gelecegim, hayallerim, hayatimin gidisati degisti. Gozlukgulmek Su an en büyük hayalim üniversiteyi Türkiye'de okuyup, master için Kore'ye gitmek, yaklasik 4 yil kadar orada yasamak ve beni mutlu edecek bir meslege sahip olmak... Ben çok fazla hayal kuran biriyim gerçekten. Biggrin Giderken bavuluma ne koyacagimi bile düsündüm inanin. Biggrin Kore'den önce büyük bir amacim yoktu, artik var. Hem de çok çok büyük bir hayal... Bunu gerçeklestirmek için çok çaba harciyorum. Alkis
Çık gel bir kez daha beni bozguna uğrat...
Kore'yi ben küçüklükten beri, daha dogrusu kaç senesiydi tam hatirlamiyorum ama dünya kupasinda Türkiye-Kore maçindan beri çok seviyorum. Çok dostane ve sicak bir maç olmustu. Korelilerin elinde bulunan Türk bayraklarindan dolayi bitmistim onlara. Koreyi tanimadan önce Türk dizilerini zaten sevmiyordum yani izledigim sadece tek tük diziydi. Ileride gezmeyi düsündügüm yerler, ögrenmeyi düsündügüm diller ve tadini tatmak istedigim yemekler arasinda Koreninkiler bulunmuyordu. Ta ki geçen sene Kore dizileriyle ve bu senede Korea-fans'i bulana kadar. Simdi artik Türk müziklerinden daha çok Kore müzigi dinliyorum. Kore dizilerini izliyorum. Anlayacaginiz hayatima renk hayallerime hayal katti. Smile
Ben yine çekik göz hayraniydim. Jackie Chan filmlerinin çogunu izlemistim. Ama Koreyi eskiden biliyormuydum, hatirlamiyorum. Belki biliyordum, ama çekiklerin ülkesi oldugunu bilmedigimden eminim. Ama simdi ülke ile ilgili bir çok bilgiye sahibim, Korea-fans üyesiyim. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi