yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Let's Go Back a Little!
Yorumlariniz için herkese tesekkürler. Opucuk

♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Biggrin

Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (:
Kore'yi tanimadan önce bende diger yabanci dizilere bakiyordum. E2 ve CNBC-e izliyordum sürekli. Bir sürü dizinin takipçisiydim ben. Baska ülkelerin o kadar çok gelenek görenekleri hakinda bilgim yoktu. Ama Koreyi taniyinca dinledigim müzik, izledigim kanal ve programlar, girdigim siteler yaptigim arastirmalar vs vs çok artti. Iyi ki Kore'yi tanimisim iyi ki buradayim. Smile
Konu için tesekkürler. Smile Benim bundan öncesi diye birsey olmadi. Smile Hep vardi. 4.sinifta dayimin Japonyaya gitmesiyle basladi. Smile Yani 4.sinif öncem ip atlamak falan. Smile Birde çok okudugum için pek eksiklik hissetmedim. Yani hep vardi ve olacak da. Ayrica bir siteye üye olmakla çok iyi birsey yaptigima inaniyorum. Smile Tesekkürler hersey için. Smile
Konu için tesekkürler... Ben genelde Ingilizce diziler izliyordum ve onlarin müziklerini dinliyordm... Jonas Brothers'i çok seviyordum, hala seviyorum ama en iyi müzigin onlara ait oldgunu düsünürdüm... Kore müziklerini dinleyene kadar (DBSK, se7en)... Çekik gözlülere küçüklükten beri hayranligim var ama Çinlileri de Japonlari da sevmem... Güney koreyi hepsine tek geçerim... ;) Çok mutluyum, hem Güney Koreyi tanidigim hemde korea fans ailesine katildigim için. Çogu kisiyi tanimasamda herkesi çok seviyorum...

Dil anlatim yazilisinda kompozisyon olarak korea fans ailesini ve kurulan dostluklari yazdim... Hocam baya sasirmisti ama hosuna gitti. Çogunuzun ismini yazdim.... Betül_yunho, beyza_max, se7en(tuana), Tilsimli Bebek, amalist, red.. bunlar aklimda kalanlar. Yazilimdan 98 aldim. ;)
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Kore'yi ve forumu tanimadan önce ben yasamiyormusum ki, bosuna nefes aliyormusum hatta. Pisman Biraz abarttim sanirim ama gerçek olan bisey var; Kore ve korea-fans su kadar, hava kadar, ekmek kadar önemli benim için. Smile
Öncesinde farkli kültürlere merakim vardi. Türkçe müzik yerine genel olarak yabanci müzik dinlerdim ama Kore hayranligi küçüklükten vardi. Insanin ne olacagi küçükken belli oluyormus ya aynen öyle. Arkadaslarimin burun kivirip izlemedigi animeleri izlerdim, özellikle ay savasçisi. Birde erkeklerin izledigi Küçük Golcü diye bir çizgi film vardi, ben onlar çikacak diye her gün dört gözle beklerdim. Ardindan sonrasi yani bu siteyle tanismam tamamiyle tesadüflerden ibaret. Basta yalniz oldugunu hissedersin sonra hersey güzel olur ya öyle birsey. Basta yalnizdim ama simdi hiç de öyle hissetmiyorum. Çok seviyorum bu aileyi, her günüm burada geçiyor. Bugün yeni ise basladim, yorgunluktan ölmek üzereyim su anda, ama bakmaktan kendimi alikoyamiyorum. Hepinizi seviyorum, iyi ki varsiniz. Smile Opucuk
Tüm Fanlar...x)
Now AnD fOreVeR...yOu aRe AlwayS gOnna Be My Love...
Gong Yoo...
Benim her zaman Uzakdogu'ya ilgim vardi. Hatta ilerde Japonca veya Çince ögrenmek istiyordum, ama korea-fansa üye olduktan sonra benim için uzakdogu artik genel degil sadece Kore olarak ilgimi çekiyor. Smile Eger dil ögreneceksem bu kesinlikle Korece olmali diye düsünmeye basladim. Biggrin Ben interneti ilk kez geçen sene kullanmaya basladigim için ilk üye oldugum site korea fans. Burada oldugum süre içinde sürekli dedigim tek sey var: "Neden daha önce kesfetmedim." Biggrin Simdi burada çok mutluyum ve korea fans ailesini çok seviyorum. Opucuk
Konu için tesekkürler. Smile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Konu için tesekkürler... Korea Fans'tan önce ben Çinli ve Hong Konglu filmler ile animeler ile ilgileniyordum. Simdi bunlara Kore eklenmis oldu. Artik kesin hedefimi koymus durumdayim. Telefonum Kore müzikleriyle dolu. Yatiyorum Kore, kalkiyorum ayni... Çevremi de fazlasiyla etkilemisim sanirim hayat simdi çok daha güzel. Yerli dizilerin sikiciligindan da kurtuldum... Hedefim için fighting.
(05-05-2009, Saat: 15:53)esra köksal yazdı: Bir kere böyle bir konu açtigin için tesekkür ederim. Önceleri bende yerli diziler izlerdim, ama suan sadece Jumong'u izliyorum. Bunun disinda televizyondaki diger seyleri izlemiyorum, çünkü çogu sey artik saçma gelmeye basladi. Sürekli Kore ile ilgili hayaller kuruyorum ve bunlarinda gerçeklesecegine inaniyordum, fakat çevremdekiler bunlara inanmadigi için bende mutsuz oluyordum. Korea-fans'la tanistiktan sonra ve benimle ayni düsünceye sahip kisileri görünce inancim kuvvetlendi ve artik onlarin sözlerini kayda deger bulmuyorum. Ve hayat korea-fansla daha güzel, bunu gün geçtikçe daha iyi anliyorum. Happy0064

Bende aynen katiliyorum. Artik tv'de Jumong'dan baska diziye bakmiyorum. Onay
[Resim: 2474.jpg]

Kore'yi tanidiktan sonra ilk defa saçimi Koreli erkekler gibi kestirdim. Ilk defa gözlerimi çekiklestirmeye çalistim.
Ve ilk defa Türk'ün Türk'ten baska bir dostu oldugunu ögrendim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi