Dogrusu önceden bilgisayara geçtigimde Face'den çikmiyordum ve arkadaslarimla konusuyordum... Çok ama çok sikiliyordum ve yeni seyler ariyordum... Internette bile sikiliyordum!

Bir gün yine böyle sikilarak Face'de gezerken uzak bir akrabamin paylastigi videoyu gördüm. ^^ Playfull Kiss'in Fragmani. ^^ Çok hosuma gitti ve bunun adini falan sordum... Bana Kore yapimi dizi oldugunu falan anlatinca ben de izlemeye basladim... Tabi asiri hosuma gitmisti... Basindan kalkamiyordum... Her gün o heyecanla 3-4 bölüm izleyince hemen bitirdim tabi.

Sonra boslukta kaldigimi hissettim ve diger Kore dizilerini aramaya basladim... Tabi bu arastirmalar sayesinde Korea-Fans'la tanistim...

Playfull Kiss'ten itibaren simdiye kadar 18 dizi bitirdim ve bunlarin hepsi 7 aydir var.

Kore dizileriyle birlikte, müziklerine ve Kore insanlarina ilgi duymaya basladim... Penpal falan derken Koreli bir arkadasim oldu... Bir yandan hobi, bir yandan arkadaslik, bir yandan da Ingilizcemi gelistirmeye basladim... Benden kiz kardesim ve sinif arkadaslarim etkilendi haliyle... Hepsi de '' Biktik artik... Ne buluyorsun Kore de? '' diyorlar... Tabi ben Kore dizileri falan derken maddi manevi zarar gördüm ama memnunum!

Niye? Çünkü ilk olarak Koreyle ilgili ne görsem almak ister oldum, arkadasima hediyeler yollayorum, bilgisayara çok baglandim... Günümün yaklasik %30'unu bilgisayarda dizi izleyerek geçirdim ve geçiyorum... Hem elektrik faturasi firlama yapti hem de derslerim düstü... Malum 9. sinifim bir de derslere yeni alisiyorum falan.

Kisacasi ne kadar zarari olsa da çok mutluyum... Sanki hayatimin bir parçasi artik Kore! Bir gün girmesem buraya ya da bir dizi izlemesem o gün rahat uyuyamaz oldum...

Ama o eglenceli Kore dizilerini izledikçe hem agladim hem güldüm... Hayatim renklendi... Oppamin mutlulugu benim mutlulugum oldu, saka gibi birsey malesef .

Dizilere kendimi çok kaptiriyorum da.

Seni seviyorum Kore.