yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Shin Goon ( Joo Ji Hoon 주지훈)
pembe pantolon giymiyorki zaten pembe gömlek yada swit giyiyorBiggrin ki bence çokda yakisiyor sadece prense degil bence erkeklere pembe gömlek t-short yada lila mor çizgili filan çok yakisiyor tabi üzerinde tasiyabileneBiggrinya ben prensle prensesin gerçek hayattada birlikte olmalarini istiyorum birden böyle bir duygu beliriverdi içimde gerçi benim dememle olmuyor ama çok yakisiyorlarBiggrin
onlar gerçek hayatta da birlikteler Biggrin yani 2006 yilinda bir programa katilmislardi dizi ekibi olarak o zamn öyleydi Biggrin shin çok ugrasmis felan Biggrin chea-kyung in babasi diyordu ben bir seyler dönüyor burada diyordum zaten felan dedi Biggrin
Biz Üç Kişiyiz TaMaM Mı ;bEn ,KeYfİm Ve KaHyAsI =)
çaykolik yazdı:onlar gerçek hayatta da birlikteler Biggrin yani 2006 yilinda bir programa katilmislardi dizi ekibi olarak o zamn öyleydi Biggrin shin çok ugrasmis felan Biggrin chea-kyung in babasi diyordu ben bir seyler dönüyor burada diyordum zaten felan dedi Biggrin

anlamadim simdi bizim prens ve prenses gerçektende birlikteymiymis dizi ekibide birseyler dönüyor diye düsünmüsBiggrin bizim prens rolünü sasirmis kendisi degil prensin asik olmasi gerekti ama böylesi daha güzell:cheer::cheer:Biggrinshin çok ugrasmis demek himm iyi iyi sonu güzel olmusya okadar ugrassinBiggrin
eda yazdı:
çaykolik yazdı:onlar gerçek hayatta da birlikteler Biggrin yani 2006 yilinda bir programa katilmislardi dizi ekibi olarak o zamn öyleydi Biggrin shin çok ugrasmis felan Biggrin chea-kyung in babasi diyordu ben bir seyler dönüyor burada diyordum zaten felan dedi Biggrin

anlamadim simdi bizim prens ve prenses gerçektende birlikteymiymis dizi ekibide birseyler dönüyor diye düsünmüsBiggrin bizim prens rolünü sasirmis kendisi degil prensin asik olmasi gerekti ama böylesi daha güzell:cheer::cheer:Biggrinshin çok ugrasmis demek himm iyi iyi sonu güzel olmusya okadar ugrassinBiggrin

bunlarin hepsi video ve müzikler bölümünde var princess hours ile ilgili tv programi diye oradan bakabilirsin oradaki videolar bende açilmadi ben youtube dan baktim
Biz Üç Kişiyiz TaMaM Mı ;bEn ,KeYfİm Ve KaHyAsI =)
naftalin_ yazdı:[Resim: goong.jpg]

Karmasik yazdı:[Resim: 31950030ni3.png]

Daha öncede dedigim gibi dizi 2006 yilinin dizisi ve o zaman sevgililerdi simdi ise 2008'deyiz ve hala sevgililer mi iste burasi bilinmiyor Smile
Bu da çok tatli ve yakisikli bence...Ama Yul'um buna bin basar..Dizide su ana kadar Yul prensesi her ne kadar kapamamis olsada Kalbimizin prensi ve sonradan olacak krali YULLLLLBiggrin Ama yinede söyledigim gibi bunu da begenmedim degilSmile

çok yakisikli ve karizmatik ama gülmek yakismiyor Smile))
ne yazik ki
[Resim: comebackdownjj1nr5.jpg]
KOREA tek aşkım
Evet tam bi karizmaSmile özellikle bakislarini cok begeniyorum ben..durusu da ayri bi guzel hani Biggrin
ceyangla da birbirlerine yakisiyorlar acaba hala sevgililer mi merak ettim dogrusuBiggrin

•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

*..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#|
ayy insallah sevgililerdir gerçekten yakisiyorlar Smilesagolun kizlar bilgiler için
[Resim: 4140un6.jpg]
[
[Resim: 0720joojihoon3dt5.jpg]
[IMG][Resim: 0720joojihoon4qf0.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi