yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Seung Hyo Fan Club / Lee Seung Hyo Sevenler Kulübü
Çok güzeller, elinize saglik. Sana balkondan bakip ne diyor kore_delisi? Smile
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
(02-04-2010, Saat: 18:39)semura yazdı: Çok güzeller, elinize saglik. Sana balkondan bakip ne diyor kore_delisi? Smile

Canim yeter bu kadar süslendigin, sen her halinle güzelsin gel artik gezelim, tozalim. SarhosAtkilic
[Resim: 8959aktesadflerisever.png]
"Ne kandirilir ne de satin alinir." Smile
Alcheon Oppa'nin hayran kulübüne beni de ekler misiniz? Smile

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

(05-04-2010, Saat: 21:20)Bumie ^^ Esma yazdı: "Ne kandirilir ne de satin alinir." Smile
Alcheon Oppa'nin hayran kulübüne beni de ekler misiniz? Smile

Eklendin ve hosgeldin. Opucuk
Hosbulduk. Biggrin

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

Ben de hosgeldim. Biggrin
Aramiza yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Smile Bu arada demek fanda tavsanimi da sahiplenen birisi çikti. Baya ciddisiniz sanirim Kore-delisi. Alcheon (tavsanim) geçenlerde Yoo Shin'imle bana biraz anlatmisti. Ikinizden bahsetmisti yani. Ama bu kadar hizli olacaginizi tahmin etmemistik. hysterical Artik bizim dügünden önce size nisan yapariz. Sevenleri ayirmak olmaz. hysterical

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

(08-04-2010, Saat: 0:06)elisaveta yazdı: Aramiza yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Smile Bu arada demek fanda tavsanimi da sahiplenen birisi çikti.B aya ciddisiniz sanirim Kore-delisi. Alcheon (tavsanim) geçenlerde Yoo Shin'imle bana biraz anlatmisti. Ikinizden bahsetmisti yani. Ama bu kadar hizli olacaginizi tahmin etmemistik. :img-hysterical: Artik bizim dügünden önce size nisan yapariz. Sevenleri ayirmak olmaz. hysterical

Pist ne oluyoruz. Biggrin O yokken ben vardim. Biggrin Biggrin
(08-04-2010, Saat: 16:39)amalist yazdı:
(08-04-2010, Saat: 0:06)elisaveta yazdı: Aramiza yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Smile Bu arada demek fanda tavsanimi da sahiplenen birisi çikti.B aya ciddisiniz sanirim Kore-delisi. Alcheon (tavsanim) geçenlerde Yoo Shin'imle bana biraz anlatmisti. Ikinizden bahsetmisti yani. Ama bu kadar hizli olacaginizi tahmin etmemistik. :img-hysterical: Artik bizim dügünden önce size nisan yapariz. Sevenleri ayirmak olmaz. hysterical

Pist ne oluyoruz. Biggrin O yokken ben vardim. Biggrin Biggrin

Ha evet canim öyleydi ama sonrasini bilemeyecegim. Tae'mden duymustum ama tavsanim hiç bahsetmemisti. Belki firsatini bulamamistir. Malum o zamanlar sirlarimizi paylasacak kadar yakin degildik Alcheon ile. Ne zaman Yoo Shin ile ciddi bir iliskiye basladik o zaman muhabbeti ilerlettik. Simdi ise abi kardes gibi olduk. :img-hysterical: Ama ben bir konusurum onunla. Senin duygularinla oynamasina izin vermem. Biggrin

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

(08-04-2010, Saat: 20:38)elisaveta yazdı:
(08-04-2010, Saat: 16:39)amalist yazdı:

Pist ne oluyoruz. Biggrin O yokken ben vardim. Biggrin

Ha evet canim öyleydi ama sonrasini bilemeyecegim. Tae'mden duymustum ama tavsanim hiç bahsetmemisti. Belki firsatini bulamamistir. Malum o zamanlar sirlarimizi paylasacak kadar yakin degildik Alcheon ile. Ne zaman Yoo Shin ile ciddi bir iliskiye basladik o zaman muhabbeti ilerlettik. Simdi ise abi kardes gibi olduk. :img-hysterical: Ama ben bir konusurum onunla. Senin duygularinla oynamasina izin vermem. Biggrin

Hehehe. Biggrin
Ya benim YGS'm var ilgilenemedim onunla. Biggrin Kader iste. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi