(21-07-2010, Saat: 18:10)*melike yazdı: Beni de eklerseniz sevinirim.
(21-07-2010, Saat: 19:35)bigbang7 yazdı: Beni de ekler misiniz lütfen?
Ikinizde eklendiniz.
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥
|
Lee Seung Hyo Fan Club / Lee Seung Hyo Sevenler Kulübü
|
(21-07-2010, Saat: 18:10)*melike yazdı: Beni de eklerseniz sevinirim. (21-07-2010, Saat: 19:35)bigbang7 yazdı: Beni de ekler misiniz lütfen? Ikinizde eklendiniz.
İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir. ♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥
26-07-2010, Saat: 2:01
Arkadaslar lütfen FOTOGRAF yerine RESIM yazmayin , daha baska hatalarda var ama en azindan eklediginiz, baktiginiz vb. seyler fotograf ise fotograf , resim ise resim yazin. ( Hos geldiniz/ Hos bulduk -Hosgeldiniz/Hosbulduk/Hosbuldum- Tesekkür ederim/Tesekkür ederiz -Tesekkürler/Tessekkürler/Tessekkür ederim- Bir sey/Hiçbir sey - Birsey/Hiçbirsey )
dD
Biricik enistemin faninda olmaktan onur duyarim.
![]() Beni de eklermisiniz?
Beni de eklermisiniz? :icon_redface:
Beni de ekleyin lütfen.
Arkadaslar hazir olun!
![]() Bir yerde okudum Alcheon evlenmis hemde kimle okuyunca sok oldum. Han Hye Jin ile evliymis. Efsane Prens'deki Soseono karakteri. Buna hiç de sevinmedim malesef. ![]() Dogrulugunu bilmiyorum insallah yalan bir haberdir temennim bu.
♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬ (05-08-2010, Saat: 10:26)lady young ae yazdı: Beni de eklermisiniz? :icon_redface: (06-08-2010, Saat: 22:03)_sumeyye_ yazdı: Beni de ekleyin lütfen. Listeye isimlerinizi ekledim. ![]() Hosgeldiniz.
.. ♥ ♥ ♥ youtube.com/cherijaamu (09-08-2010, Saat: 1:36)S?L?N yazdı: Arkadaslar hazir olun! Dogru mu çok merak ettim simdi ya bu konuyla ilgili haber fotograf bulan arkadaslar varsa lütfen bilgilendirsinler bizi.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|