yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Seo-Jin'in Gerçek Hayatta ki Kız Arkadaşı!
evlilik haberi duymadan ayrildigini duyduk ayy çok üzüldümBiggrinKalpKralgul ne kötüyüm dimi BiggrinBiggrinBiggrin ne yapayim kralimizi çook seviyorum
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

arkadaslar seo jin bu ekim ayindan sevgilisinden ayrilmis..lovers adli dizide birlikte oynadiklariysa dogru..bikaç yerden buldugum bilgiler bunlar..ama yinede emin degilim..
hepinize katiliyorum.hiç yakismamislar.ben gerçekte sang song yeon'la birlikte olmasini isterdim.bence çok yakisiyolarOnay
ayrica arkadaslar onlar artik sevgili degiller çünkü evlendilerSmile yani yazin evlenmis olmalari gerekiyorduBiggrin arastirmalarim bu yönde bulunca paylasirim sizinleSmile
arkadaslar sitemizdeki bu konuyla ilgili yazilari okudum. netten diger sayfalari da inceledim sonuç: ayrilar Smile Smile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
çok tatlilarOnay çok yakismislarOnay
çok yakismislarr Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
arkadaslar zevkinizden süphe etmeye basladimSmile göz var izan var...kiz ondan daha yasli duruyor.bir de seo jin'e bakin resmen babyface Biggrin ayrica onlar ayrilar,kesin,eminim...bunu daha fazla tartismanin da anlami yok...
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Iyide arkadaslar hersey güzellik degil ki. Herkes güzel isterse çirkinlerin hali ne olacak ? Smile Gerçi zaten çirkin insan pek nadir olur diye düsünüyorum. Herseyin ortasi iyidir mükemmeli aramaya gerek yok Smile Böyle birsey varsa iyi hos ne güzel Smile Allah mutlu etsin.

Lee seo-jin ve Kim jeong-eun iliskilerini bitirdi!

Kim jeong-eun ve Lee Seo-Jin 2 yil boyunca ask yasamislardi.
Lee Seo Jin'in telefon ile Kim'i aradigi ve iiskilerini bitirdigi biliniyor.
Lee Seo-jin babasi öldükten sonra annesine yanliz bakiyordu ve bu çift arasinda çözülemeyen sorunlar yaratiyordu.
En iyi yol çiftin ayrilmasiydi.Ikilinin bu ayriliga dayanabilmelerini umuyoruz.

2008/11/22 HanCinema

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi