yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Min Ho Fan Club 3 / Lee Min Ho Sevenler Kulübü 3 (Minoz TR)
3. fanimiz hayirli ugurlu olsun. Muzikgrubu
Oy bebege bak sen çok seker,ikisi de pek tatli masallah...Çok yakismis bebek kucagina.Amin Selin'im. Smile

Bu arada yine birinci olmus, artik alistik. Biggrin Daha nice birinciliklere. Alkis
[Resim: balksz191.jpg]
Yaa ben ikisini de yerim bunlarin. Opucuk
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Girmeyeli neler neler olmus böyleAngel
Ücüncü fan sayfamiz hayirli olsunHappy0064
Resimler icin cok tesekkürler ... Bir ara kalpten gidecegim sandimSarhos
Reklamin ücüncü bölüm altyazisi icinde ayrica tesekkürler Opucuk
Ödül de almis Min Ho'muz yakisir ona cok calisiyor nasilsa , son olarak o bebek nasilda yakismis kucagina ikiside cok tatliKalp

Min Ho yilda ne kadar para kazaniyor? Ben bir yerde 10 milyar dolar diye gördüm. Ama bence yanlistir çünkü Brad Pitt ile Angelia Jolie bile o kadar kazanmiyor.

Bebekle birlikte ne kadar tatli çikmis öyle. Çok yakismis ya. Kalp
(22-11-2011, Saat: 20:03)Zeyna-rock yazdı: Min Ho yilda ne kadar para kazaniyor? Ben bir yerde 10 milyar dolar diye gördüm. Ama bence yanlistir çünkü Brad Pitt ile Angelia Jolie bile o kadar kazanmiyor.

Turkish Minoz da okumussundur haberi Besra'm kaynaklardan bulup paylasmisti. Dogru tatlim MinHo her saniye çalisiyor düsün tatlim Boys Over Flowers Personal Taste CityHunter kaç ülkede hit oldu. Brad Pitt ile Angelina Jolie Hollywood yildizi olmasinin bir önemi yok LeeMinHo Dünyada en sevilen 4.aktör seçildi bu facebook ve Twitter sadece Çinlileri saymiyorum çünkü çinlilerin sosyal paylasim agi farkli MinHo Çinde 100milyon kez tiklanarak Çinde en çok arastirilan oldu. Hollywood yildizlarin hepsini geride birakti fan sayisi asiri derecede fazla yani bu kadar sevilen kisi para getirir Hollywood yildizi olmasina gerek yok o baya ün ve san yapti.

Anasinin ak sütü gibi helal aldigi parada asiri derecede iskolik hatta yorgunluktan bayilacak kadar CityHunterin çekimlerinde yerde uzanmis dururken fanlar korkuyla yanina yaklastiginda birsey oldugunu sanmis oysa o uykusuzluktan sürekli çalismaktan yigilmis. Yada ne bileyim City Hunter da ölümden döndü boyun ve bel kismini incittti araba kazasinda hastanede kontrolleri yapildiktan sonra eve gidip dinlenmek yerine sete gitti çalismak için set ekibi evine yolladi. Yada City Hunterdan sonra röportaj yaparken çekilmis oldugu resimler var kollarinda yara bandlari gözüküyor ve dizlerindede yara varmis dizide kullanilan çesitli patlayicilardan dolayi cam kiriklari gelmis hep dublör kullanilcak çogu sahnede dublör kullanmayip kendi yapti birkaç sahnede kullanilms sadece.

Paraya gelince MinHo yilda kaç markanin reklamini yapiyor. Hyundai ve Toyota gibi devlerin yüzü olmak kolay degildir. Onu birkere reklaminda oynatan yada markasinin yüzü yapan bir daha birakmak istemiyor örnek Trugen sözlesmesini bu yilin basinda 3 yil daha uzatmisti. Kaçtane giyim markasinin yüzü kaç tane yiyecek içecek markasinin yüzü oldu kaçtane cep telefonu markasini tanitti o nun her dalda reklamlari tuttu. Lakabi CF krali oldu yani reklam krali.

Yani MinHomuzun yasi küçük genç ama yaptiklari büyük isler.
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

1. olmasi harika bir sey! Hem de digerlerine bakarsak...
Ben çok sevindim, Lee Min Ho'nun büyük bir hayrani degilim ama harika bir oyuncu. Umarim bu basarilarin devami gelir. Alkis
(20-11-2011, Saat: 23:10)S?L?N yazdı: Büsra'm çeviri için tesekkürler, harikasin balim. Opucuk

Min Ho yine yapti yapacagini. Bu genç yasta bu kadar büyük basari...
Tesekkürler biz hayranlarini böylesine sevindirdigin için. Opucuk
Harika yaa... Tebrikler kürdan bacaklim. Biggrin Muzikgrubu

"Turkish Minoz'dan" alintidir. Tesekkür ederiz.

INSTYLE Magazine dergisi'nde MinHo Mesaji:
Baslik: Lee Min Ho bebek Ji-Hyuk ile.
"Sevgili Ji-Hyuk, böylesine güzel bir çocugun, bu zorlu dünyaya girmesinin nasil mümkün olacagi hakkinda endiseliyim. Ancak, bir çocuk, güçlü ve cesur olur. Ben kalbimin derinliklerinde sizlerin mutlu olmasi için dua edecegim. Mutlu olun~~!!"
'Kaynak leeminhoworld. _harang_

Allah sana da böyle güzel bir bebek nasip etsin insallah birtanem. Opucuk

[Resim: ming.jpg]

Bitanem seni yerim. Opucuk
Allah'im 41 kere masallah ne kadarda yakismis eline bebek. Opucuk
Tesekkürler. Smile

Lee Minho in Jeju Island for shooting

[Resim: 11345186.jpg]
[Resim: 15348459.jpg]
[Resim: 34954657.jpg]
[Resim: 42677886.jpg]
[Resim: 81143895.jpg]
[Resim: 81830758.jpg]
[Resim: 82379753.jpg]
[Resim: 90080198.jpg]

Boyuna posuna kurban. Opucuk

MinozTurkey'den alintidir.
Paylasimlar için tesekkürler.
Kucagina bebek gerçekten çok yakisiyor. Jeju adasi ve Minho muhtesem uyum olmus yani. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi