13-03-2011, Saat: 23:24
![[Resim: SBptM.gif]](http://i.imgur.com/SBptM.gif)
TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong
Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥
|
Lee Jun Ki Fan Club 2 / Lee Jun Ki Sevenler Kulübü 2
|
|
13-03-2011, Saat: 23:24
![]() TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥
14-03-2011, Saat: 1:47
(13-03-2011, Saat: 22:58)jungi yazdı: Videolardan sonra anladim ki Kore ordusu, ünlülerin etinden sütünden, her seyinden yararlaniyor. :img-hysterical: Haklisin canim sözlerine aynen katiliyorum Ama böyle olmasi daha iyi sanki hem biz ondan sürekli haber aliyoruz ,hemde o yine gündemde oluyor ![]() Yinede yorucu oldugu kesin Rabbim ona dayanma gücü versin...
14-03-2011, Saat: 5:03
Scholar Who Walks The Night
Joseon Shooter_ Two Weeks_ Arang&Magistrate Hero_ İljimae_ TimeB.Dog&Wolf_ My Girl_ King&Clown Lee Jun Ki Seninle aynı gökyüzü altında yaşamak daima onur verici 20'li yaşlarından gurur duyduk 30'lardan da gurur duyuyoruz İyi ki varsın.
14-03-2011, Saat: 5:31
Joseon Shooter_ Two Weeks_ Arang&Magistrate Hero_ İljimae_ TimeB.Dog&Wolf_ My Girl_ King&Clown Lee Jun Ki Seninle aynı gökyüzü altında yaşamak daima onur verici 20'li yaşlarından gurur duyduk 30'lardan da gurur duyuyoruz İyi ki varsın.
14-03-2011, Saat: 5:39
14-03-2011, Saat: 6:01
14-03-2011, Saat: 7:19
Filmlerden sahneler...
Hatirladim hep.. Çok fotojenik bir adam Jun Ki.. Özellikle siyah-beyaz olanlari müthis..
PHS ☆ VIXX ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|