yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Ji Ah Fan Club / Lee Ji Ah Sevenler Kulübü
Kore'nin müzik efsanesi Seo Taiji ve aktris Lee Ji Ah arasindaki gizli evliligi hakkindaki sasirtici hikaye sizdirildi ve eski çift hakkinda bilgi haberlerde yer aldi. Bazi dikkate deger bilgiler, bosanmalarini, davayi ve Lee Ji Ah2in son iliskisi Jung Woo Sung'a iliskin benzer tepkilerin detaylarini içeriyor.

English:
[Resim: 20110421seotaijijiah2.jpg]
[Resim: 20110421seotaijijiah1.jpg]

Kaynak/Source
Hala soktayim. o.O'

PHS ☆ VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Ben de Smile Lee Ji Ah'i çok severdim...
(22-04-2011, Saat: 4:17)puduhepa1307 yazdı: Ben de Smile Lee Ji Ah'i çok severdim...

Ben Taijiyi severdim.Benim durumum daha vahim. Biggrin
Gerçekten çok ilginç...

PHS ☆ VIXX

KeyEast Resmi Açiklama.
21 Nisan’da, KeyEast’in yaptigi açiklama,

Lee Ji Ah ile ilgili çikan haberlerle ilgili resmi açiklama yapmak istiyoruz.

Öncelikle, Lee Ji Ah’in hayranlarini bu haberle sasirtip üzdügümüz özür dileriz.

Su anda, Lee Ji Ah ve Seo Taiji’nin mal paylasimi ve nafaka davalari sürmektedir.

Bosanmalarindan bu yana, Lee Ji Ah sorunsuzca bu iliskiyi bitirmek istedi ama anlasmazliklardan dolayi pek de mümkün olmadi. Mal varligi paylasimiyla ilgili anlasmazliklardan dolayi, olayin sakin bir sekilde halledilmesi zorlasti. Bu yüzden 19 Ocak’ta dava açildi.

Ancak davadan sonra, iki taraf da anlasmaya varamadi ve sorunlar daha da büyüdü.Olaylarin bu kadar büyüyecegini iki taraf da tahmin edemedi, Her ikiside telas içinde ve olaylari düzeltmek için ellerinden geleni yapiyor.

1993 yilinda, Lee Ji Ah, Amerika’daki egitimi için ülkeyi terk etmisti. Ayni yilda, Los Angeles Kore Fesitivali’nde ortak arkadaslari sayesinde Lee Ji Ah, Seo Taiji ile tanisti. Daha sonra Seo Taiji kariyerine devam etmek için Kore’ye dönerken, Lee Ji Ah Amerika’da kaldi. Tüm bu zaman boyunca telefon ve mektuplarla birbirleriyle iletisim halinde olup, iliskilerini sürdürdüler.

Sonra, 1996’da Seo Taiji (Seo Taiji&Boys grubunun dagilmasi) eglence dünyasindan elini çekip geçici olarak Amerika’ya yerlesti. Lee Ji Ah, Seo Taiji’nin Amerika’ya uyum saglamasina yardim ederken, iliskileri ilerleyip birbirleriyle yakinlastilar. Birbirini çok seven çift, 1997’de evlenmeye karar verdiler. Evlilik hayati boyunca Atlanta ve Arizona’da mutlu bir yasam sürdüler.

Temmuz 2000’de, Seo Taiji müzikal döünüsünü gerçeklestirmek için Kore’ye geri dönerken, Lee Ji Ah tek basina Amerika’da kaldi. Lee Ji Ah 2006 ve 2009 yilinda bosanma belgeleri yolladi ve sonunda bosanma gerçeklesti. Bosanmalarinin sebepleri, meslekleri, evlilik hayatlarinin farkli olusu ve kisiliklerinin farkliligidir.

2004 yilinda, Lee Ji Ah cep telefonu reklaminda oynama sansi elde etiginden, Kore’ye kisa süreligine geri döndü.Çekimlerin gerçeklestirildigi sirada, KeyEast CEO’su, Yang Geun Hwan ile tanisti ve ünlü olmak ilgisini çekti. 2005’de, “The Legend” seçmelerinde basarili olduktan sonra Kore’ye geri döndü ve o yil oynadigi basrolle ödül kazandi. 2007’de KeyEast ‘e resmen katilmis oldu.

Seo Taiji’nin ününden dolayi, Lee Ji Ah’in evliligini saklamaktan baska çaresi yoktu. Gerçekleri ilk elden açiklayamadigimiz için çok özür dileriz. Lee Ji Ah, bu yüzden zor zamanlar geçiriyor.

Genç olmasina ragmen, ikisi de birbirini çok sevdi ve iliskilerini sakince sonlandirmak istedi. Ancak yapamadiklari için çok üzgünler.

Birçok insani bu haberle sok edeceginden dolayi daha önce açiklayamadi, Lee Ji Ah, kendisine güvenen herkese karsi çok üzgün hissediyor.

Son olarak, bazi haberlerde söylendigi gibi, çocuklari olmadigini belirtmek istiyoruz. Ve su anki davanin, bosanma davasi olmadigina açiklik getirmek istiyoruz.

Gerçekligi dogrulanmamis haberleri medyanin yayinlamamasini rica ediyoruz.

Kaynak: http://bbsever.wordpress.com

Bana göre bu olayin abartilacak bir durumu yok. Smile
Lee Ji Ah'i çok seviyorum ve sevmeye devam edecegim. Opucuk
Anlasildi.

PHS ☆ VIXX

Korelilerde bakis farkliliklari var...
Evli ya da bosanma asamasinda oldugunu asik oldugu adama söylemeliydi...
Saraydaki Mücevher&Düşlerimin Prensi&Boys Over Flowers&The Devil/Mawang&Coffee Prince&My Gırl&Full House&Painter Of The Wind&You Are Beautiful&Lee Young-ae&Ji Jin-hee&Joo Ji Hoon&Yoon Eun Hye&Jang Geun Suk&Park Shin Hye&Park Shin Hye&Lee Hong Ki&Jung Yong Hwa&Lee Joon Ki
Beni de ekler misiniz?
(05-06-2011, Saat: 1:58)Koreci Genç yazdı: Beni de ekler misiniz?

Ekledim. Onay

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

(05-06-2011, Saat: 2:04)Bumie ^^ Esma yazdı:
(05-06-2011, Saat: 1:58)Koreci Genç yazdı: Beni de ekler misiniz?

Ekledim. Onay

Tesekkür ederim. Smile Blush

Konuyu Okuyanlar: