(05-02-2011, Saat: 18:00).*.büsra.*. yazdı: bende bu kadini çok seviyorum ve çogunuz gibi my girl'den sonra oldu
.Ama simdi bir haber okudum burnuna dudaklarina falan estetik mi yaptirmis?ben hiç bilmiyordum ve bana göre kore'nin en güzel kadinlarindan.baska bir sasirdigim nokta ise az dizi çeviriyor olmasi yani azdan kastim her yil bir tane.güzelligine ragmen az dizide oynuyor.bilgilendirme yaparsaniz çok sevinirim
Lee Da Hae Chuno'dan sonra altin yilini yasiyor korede. Az dizi yapiyor olarak görünsede her sene mutlaka dizi çekiyor. Chuno'dan sonra bir dizi çekmedi uzun süredir; ama bu süre zarfinda 2 yeni film çekti, "haru" adli mini dizide oynadi, bunun yaninda Bi Rain ile kore temsilcisiydi 2010 yilinin bu zamaninin büyük bir kismini almistir. Bu yetmedi 2009'da oldugu gibi 2010 KBS ödül töreninide Lee Da Hae sundu.
Lee Da Hae'yi izlemek çok zevkli;
2006 My Girl'ü zaten izlemissinizdir,
2005 Green Rose, Lee Da Hae'nin ekrana yakisan o muhtesemligi hatrina izlenecek bir dizi, baslar sikici gelsede sonlara dogru gayet güzel oluyor dizi. (2005 yilinin çok reyting alan dizilerinden zaten, 2 bölüm uzatildi bu yüzden.)
2007 Hello Miss'te izlemekten çok zevk alinacak bir dizi. Onu saf bir kiz olarak izlemek acayip zevkliydi.
2007 Robber, baslarda komedi sonlari dram olan bir dizi, Eger Chuno'yu izleyip, Da Gil&Eun wo çiftini daha çok begendiysen, bu dizi o eksikligi kapatir. Chuno'daki esas oglanla yine bu dizide.
2008 East Of Eden, çok güzel bir dizi ama Lee Da Hae'nin hakki yenilmis bu dizide, basta yapilan anlasmaya uymadiklari için Da Hae diziden ayrilmak zorunda kalmisti, ama onun oldugu bölümler tadindan yenmedi, Lee Da Hae'nin en çok oyunculugunu begendigim diziydi.
Chuno'da ise birçok kisinin aksine ben Da Hae'nin karekterini dogru canlandirdigini düsnüyorum. O karekter baska türlü canlandirilmazdi.
Bütün dizileri çok güzel, her seneye genelde 1 dizi sigdirsada basarili isler yapiyor.
Ama artik yeni bir dizi çekmesinin zamaninin geldigi düsüncesindeyim bende.