yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Byung Hun Fan Club / Lee Byung Hun Sevenler Kulübü
Evet haklisin o konuda bak Biggrin Im Ho'da öyle.Genellikle vücutlari normal ama kafalari tombik Biggrin Benim kuzenim kocasida öyle onu görünce aklima Koreliler geliyor bazen Biggrin
(17-10-2009, Saat: 22:08)ji-lee yazdı: Evet canim Lee Byung-hun yanlis hatirlamiyorsam 1.80 zaten Biggrin Jung eniste masallah 1.90 falan hafifde tombik Biggrin Ooo demekki o boy o kilo kisa boylu olsaydi hepten obez olurdu Biggrin Benim Byung'um masallah incecik Biggrin

Fotolar için tesekkürler her zamanki gibi harika.. Ben erkeklere papyonu yakistiramiyorum yaa. Jung woo enisteniz 1.87 boyunda. Boyuyla olmasa da karizmasiyla her daim dikkat çeker o Kalp Burada hafif degil, bayagi tombik :img-hysterical: Ama ben onu her haliyle begeniyorum... Ama simdi zayifladi incecik.

Ayrica bildigim kadariyla Jung woo ile Lee byung iyi arkadaslar. Ayrica beraber oynadiklari bir dizi veya film var. Birde eski bir fotolar var.ikisi de çok çömez Biggrin Bir dosyalari karistirayim bulursan eklerim..
(17-10-2009, Saat: 22:17)wiseacre_daisy yazdı:
(17-10-2009, Saat: 22:08)ji-lee yazdı: Evet canim Lee Byung-hun yanlis hatirlamiyorsam 1.80 zaten Biggrin Jung eniste masallah 1.90 falan hafifde tombik Biggrin Ooo demekki o boy o kilo kisa boylu olsaydi hepten obez olurdu Biggrin Benim Byung'um masallah incecik Biggrin

Fotolar için tesekkürler her zamanki gibi harika.. Ben erkeklere papyonu yakistiramiyorum yaa. Jung woo enisteniz 1.87 boyunda. Boyuyla olmasa da karizmasiyla her daim dikkat çeker o Kalp Burada hafif degil, bayagi tombik :img-hysterical: Ama ben onu her haliyle begeniyorum... Ama simdi zayifladi incecik.

Ayrica bildigim kadariyla Jung woo ile Lee byung iyi arkadaslar. Ayrica beraber oynadiklari bir dizi veya film var. Birde eski bir fotolar var.ikisi de çok çömez Biggrin Bir dosyalari karistirayim bulursan eklerim..

Yapmayin ya Biggrin Çok tombik falan degil Biggrin Biggrin Enisteme laf söylettirmem Biggrin
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Iste buldum.. Baksaniza sunlara yaa :img-hysterical: Ama enisteniz yine harika, yine harika. Var mi böyle bir adam yaa Abaza

[Resim: 002994352ij3.jpg]
(17-10-2009, Saat: 22:29)wiseacre_daisy yazdı: Iste buldum.. Baksaniza sunlara yaa :img-hysterical: Ama enisteniz yine harika, yine harika. Var mi böyle bir adam yaa Abaza

[Resim: 002994352ij3.jpg]

Pek genç duruyorlar Biggrin Ama çok fazla degismemisler Biggrin
MUSLER'AŞK'

wiseacre_daisy <3
:img-hysterical: Lee Byung-hun'a öldüm Biggrin Allah'im bu saatte gülmekten karnim agirdi Zuhaha Nasil bir tiptiler öyle Biggrin Ama cidden hiç degismemisler neredeyse Smile Daha olgunlasmislar,birazda kilo almislar Biggrin Ama demek oluyorki ikisi eski ve iyi bir dost Onay
(17-10-2009, Saat: 22:38)ji-lee yazdı: :img-hysterical: Lee Byung-hun'a öldüm Biggrin Allah'im bu saatte gülmekten karnim agirdi Zuhaha Nasil bir tiptiler öyle Biggrin Ama cidden hiç degismemisler neredeyse Smile Daha olgunlasmislar,birazda kilo almislar Biggrin Ama demek oluyorki ikisi eski ve iyi bir dost Onay

Evet canim bir yerde okudugum kadariyla iyi arkadaslarmis. Bizde bu durumda elti oluyoruz :img-hysterical:
(17-10-2009, Saat: 22:43)wiseacre_daisy yazdı:
(17-10-2009, Saat: 22:38)ji-lee yazdı: :img-hysterical: Lee Byung-hun'a öldüm Biggrin Allah'im bu saatte gülmekten karnim agirdi Zuhaha Nasil bir tiptiler öyle Biggrin Ama cidden hiç degismemisler neredeyse Smile Daha olgunlasmislar,birazda kilo almislar Biggrin Ama demek oluyorki ikisi eski ve iyi bir dost Onay

Evet canim bir yerde okudugum kadariyla iyi arkadaslarmis. Bizde bu durumda elti oluyoruz :img-hysterical:

Oh oh ne iyi birlikte olduklari fotograflarda bir siz eksiksiniz Biggrin Iki elti kol kola poz verirsiniz artik Biggrin
MUSLER'AŞK'

wiseacre_daisy <3
Haha :img-hysterical: Alemsiniz valla Biggrin Ne güzel olur arkada Jung ve Papatya Ablam kol kola önlerine Byung ve ben atlamisiz Kalp Böyle Yoon Eun Hye'nin yaptigi isareti yaparak atliyoruz falan Biggrin O zaman herhalde ölürdüm mutluluktan Biggrin Sizde 1.elden fotograf kaynagi bulurdunuz orasi ayri Biggrin
(17-10-2009, Saat: 22:53)ji-lee yazdı: Haha :img-hysterical: Alemsiniz valla Biggrin Ne güzel olur arkada Jung ve Papatya Ablam kol kola önlerine Byung ve ben atlamisiz Kalp Böyle Yoon Eun Hye'nin yaptigi isareti yaparak atliyoruz falan Biggrin O zaman herhalde ölürdüm mutluluktan Biggrin Sizde 1.elden fotograf kaynagi bulurdunuz orasi ayri Biggrin

Hayal güzel ama beni de sikistirin bir yerlere Biggrin Enistelere çiçek satmaya çalisan kiz olarak Biggrin Ama mümkünse Jung woo sung enistenin yaninda olmayayim cüce gibi kalirim 20 cm boy farki Biggrin Biggrin
MUSLER'AŞK'

wiseacre_daisy <3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi