yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Ah Hee (Pianist)

Lee Ah Hee

[Resim: kjtz.png]

Adı: Lee Ah Hee

Doğum Tarihi: 9 Temmuz 1985

Doğum yeri: Güney Kore

Lee Ah Hee (4 Parmak Piyanist olarak da biliniyor) doğustan 4 Parmaklı (her bir elinde 2 Parmağı var). Diz Kapağından aşağısı engelli olan genç, Kore'li bir piyanisttir.

Çok fazla Arkadaşı olmadığından, çoğu zaman evde olan Ah Hee'nin zamanla Piyano en yakın dostu olmuş. Piyano çalmak ona huzur ve güven veriyormuş. Çok başarılı olduğunu, Dünya çapında 10 ayrı Ülkede konser vererek kanıtlayan Ah Hee, Avusturalya'da bile konser verme şansı yakalamış.

ENGLISH

Name: Lee Ah Hee

Birthdate: 9 July 1985

Birthplace: South Korea

Hee Ah Lee (born July 9, 1985 in Seoul, Korea), is a pianist notable for only having four fingers. She was born with severe disabilities, including only two fingers present on each hand, no legs below the kneecaps, and mild brain damage.

The piano has provided me with many benefits - consolation, courage, gratitude, and compassion are just a few. It has also given me the added opportunity to meet many world-wide friends.

>>Kaynak/Source:(wikipedia)
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Yorum Yapamiyorum.
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Çok üzücü aslinda ama engelli olmasina ragmen kendini herkese kanitlamis bu bir basari...
Konu için sag ol.

Just Feel Better
Tanitim için tesekkür ederiz. Çok üzücü bir durum Allah yardim etsin.
Lee Ah Hee'nin forumumuz da belgeseli var. Oradan video'yu izleyebilirsiniz...

http://www.korea-fans.com/forum/the-four...18108.html
Tanitim için tesekkürler. Engelli olmasi onu durdurmamis ve herkese kendini kanitlamis.

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Engelli olmasina ragmen taninmayi ve güzel çalmayi basarmis. Hiç yilmamis bu çok güzel bir sey. Smile
Ellerine saglik. Çok üzücü ama engellerini kaldirmis biri. Smile Bunlar da benden:

[Resim: leeheeahlg.jpg]

[Resim: w020070417470962975528.jpg]
Abracadabra da irwojyeora..
[Resim: bbbq.png]

[Resim: dff.png]

[Resim: fgffg.png]

[Resim: 80837073.png]
Abracadabra da irwojyeora..
Azim diye buna derim ben....Tesekkürler Cheko çok güzel bir paylasim. Smile
Piyanoya bayilirim.
Tesekkürler. Smile
Yang mi Kyeong