yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Castle /My Fair Lady / 레이디 캐슬 (2009)
Bence de Yoon'um hakkinda ne söylenirse söylensin o mükemmeldir.
Heo Yi Jae (Yang Soon Ae) Fan Clup&Kim Jeong Hoon Fan Club&Jang Geun Suk Fan Club&2Ne1 Fan Club&Yoon Eun Hye Fan Club&MBLAQ Fan Club&You're Beautiful Fan Club&Boys Over Flowers Fan Club&Kim Bum Fan Club%My Fair Lady&U Kiss Fan Club
Bir diger ismi Take care of the young lady. Biggrin Izleyecegim diziler arasinda. Yayina girecegi ani dört gözle bekliyorum. Biggrin
[Resim: yoosanghyun.jpg]

Bu adam 30'lu yaslarin Gu Jun Pyo'suymus... Queen of Housewives'deki oyunculugunu begenmistim. Onay
Tanitim için tesekkürler. Smile
Sirf Jung Il Woo gibi muhtesem bir sahsiyet oldugu için bu diziyi izleyecegim. Ayrica yan roldeki bayan ve isil isil mirasin güzel oyuncusunu da es geçemem. Bu kiza bayiliyorum... Neden böyle cevherleri yan rollerde harciyorlar anlamiyorum ya neyse... Bakalim dayanabilecek miyim? Smile
Dua edelim de ayni gün Ingilizce altyazili videosunu koysunlar.
Dizinin konusu ve fragmani ilk mesaja eklenmistir. Iyi seyirler. Onay

Bölüm sayisi verilmemisti ama dizi çok güzelmis begendim fragmani çok komikti. Yoon Eun Hye basarili olmus bence. Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Tanitim çok güzel ve komik. Biggrin Güzel yumruk atiyor Eun Hye.
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Fragmandan bile çok zevk aldim kesinlikle mükemmel Yoon Eun Hye da oldukça basarili. Ya bu kiz çok tatli. Smile
Joo Ji Hoon Fan Clup
✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿
•°o.O Gong Yoo fan clup O.o°•.
Kim Nam Gil Fan Club
Jung Il Woo Fan Club
Dizinin ilk bölümü anladigim kadariyla basarili olmus reytingleri iyiymis.

TIKLA!
Allkpop'da bir kisinin yorumunu gördünüz mü? Bir Kore sitesinde Eun Hye'nin rol yapmasi bir garip ve telaffuzu çok kötü diye yazmislar. Gerçi üye hiç de öyle degildi diyor. Çok merak ettim bir an önce altyazi eklesinler. ^_^
caramel,

Evet nasil bir rol yapiyorsa benim Koreli arkadasim da sevmemis 'awkward' diyip duruyordu. Smile
Ben 5-6 bölüm yayinlansin öyle izlemek istiyorum. Teker teker izleyince insan sabredemiyor ve ben konuyu da unutuyorum bazen. Biggrin Birkaç bölüm birden izlemek daha güzel. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi