'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Sevdan beni terketmedi~
|
Kwon Sang Woo Fan Club / Kwon Sang Woo Sevenler Kulübü
|
|
Sevdan beni terketmedi~
evet kevsercim sagolsun melek benim istegim üzerine beni kirmadi ve bu fan clupi açti bu sahsiyetin oyunculugunu gerçekten çok begeniyorum her ne kadar fazla kisi tanimasada
yanindaki kisiye gelice o daniel hanny degil full hause de oynamisti bu kisi oradan aklinda kalmis olabilir
Sevdan beni terketmedi~ (28-04-2009, Saat: 10:08)ben-goz yazdı: evet kevsercim sagolsun melek benim istegim üzerine beni kirmadi ve bu fan clupi açti bu sahsiyetin oyunculugunu gerçekten çok begeniyorum her ne kadar fazla kisi tanimasada Evet iyilik Melegidir o , kirmaz hele bir kirsin zaten basina gelecekleri biliyo ![]() valla da öyle olmus Neyse canim adam güzel oynamis ki iz birakmis
ya bu adama bayiliyorum..
özellikle bad love da çok begendim... daha önce filmini izlemistim zaten.. ama bu dizide onun üzülmesi resmen beni etkiliyor ne kadersizmis... ahh bir de yeni dizisi var orada iki rolü var yani daha çok görecegiz...
Sevdan beni terketmedi~
Emegine saglik canim
döktürmüssün harika fotograflar
çok seviyorum bu adami Bad Love da gerçekten çok begendim onun performansini mütis biri. hersey çok güzel olmus tebrikler...
(bu arada ben yeni üyeyim )
Love is real, real is love, Love is feeling, feeling love, Love is wanting to be loved. ~ Love is you, You and me, Love is knowing, We can be... (28-04-2009, Saat: 11:38)prencess yazdı: ya bu adama bayiliyorum..merak etme o son dizisi cinderalla man dende fotograflar var elimde firsat buldukça ekleyecegim bakalim onlarida begenecekmisiniz
Sevdan beni terketmedi~ (28-04-2009, Saat: 16:54)06_CraZy_06 yazdı: çok seviyorum bu adami Bad Love da gerçekten çok begendim onun performansini mütis biri. hersey çok güzel olmus tebrikler... katiliyorum sana kesinlikle performansi süper... bir adam nasil bu kadar asik olur dedirtiyor insana... ahh birak o kizi diyorum seni üzer diyorum ama... (hos geldin bu arada) yeni resimleride bekliyoruz ... |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|