yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kwon Sang Woo Fan Club / Kwon Sang Woo Sevenler Kulübü
(21-07-2010, Saat: 19:10)burcu choi yazdı: [Resim: e67a9e4c3974a9040a0f290.jpg]

Ben bu kizin yerinde olmak istiyorum. Sarhos Sarhos Sarhos Ne güzel sarilmis. Aglaelsalla Burcucum resimler için tesekkürler canim Opucuk

100. sayfamiz hayirli olsun. Darisi 300lerin 500lerin basina Biggrin
Arkadaslar lütfen FOTOGRAF yerine RESIM yazmayin , daha baska hatalarda var ama en azindan eklediginiz, baktiginiz vb. seyler fotograf ise fotograf , resim ise resim yazin. ( Hos geldiniz/ Hos bulduk -Hosgeldiniz/Hosbulduk/Hosbuldum- Tesekkür ederim/Tesekkür ederiz -Tesekkürler/Tessekkürler/Tessekkür ederim- Bir sey/Hiçbir sey - Birsey/Hiçbirsey )
dD

[Resim: californiahighnoonsangw.jpg]

[Resim: cahighnoon01540x767.jpg]

[Resim: cahighnoon03492x664.jpg]

[Resim: cahighnoon04432x600.jpg]

Oppam harika burada. Sarhos Boyutlarini küçültmeye kiyamadim.

Papito bir kazi çalismasi da burasi için yapilmis sanirim. Çok güzel hepsi, ellerine saglik. Opucuk
(17-08-2010, Saat: 2:01)ceyankbyz yazdı: Papito bir kazi çalismasi da burasi için yapilmis sanirim. Çok güzel hepsi, ellerine saglik. Opucuk

Pek kazi çalismasi sayilmaz canim. Bunlar yeni, 2010 yilina ait. Sang woo oppa bir moda filminde rol almis, bu resimlerde o çekimlere ait. Onay
Papatya'm kayinbabamin fotograflari için tesekkürler. Opucuk Oglunu kaçircam. Biggrin
[Resim: qhRJL.png]
Twitterım
OneLeN wiseacre_daisy elif35.5 éhl@ S?L?N puduhepa1307 wishne ROCK PRENSESİ

(17-08-2010, Saat: 2:03)wiseacre_daisy yazdı: Pek kazi çalismasi sayilmaz canim. Bunlar yeni, 2010 yilina ait. Sang woo oppa bir moda filminde rol almis, bu resimlerde o çekimlere ait. Onay

Canim tarihe karismis iste ben daha önce görmüstüm bu fotolari o yüzden dedim. :img-bee:
Beni de ekler misiniz? Opucuk Smile

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi