yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Küçük Yi San (Park Ji Bin박지빈 )
Aman Tanri'm! Ne tatli,seker bir çocuk bu.Pek sevimli.Çok tgüzel rol yapiyor ve rolüne çok yakisiyor.Ay yerim ben onu ya! Umarim ilerde benimde onun kadar tatli bir oglum olur.Smile

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Çok tatli birsey ya diziyi izlerken sürekli ne tatli diyorum annem çok sevdiysen seni ona verelim diyor Biggrin
Ama benim hala inanamadigim nokta bu çocuk nasilda 15 yasinda olur daha ben 16 yasindayim bu çocuk en fazla 11 gibi gözüküyor...
nedense çok tanidik geldi söyle yakin zamanlarda bi dizisi de yok ama
boys over flowersta oynadi mi sanki jandinin kardesini oynamisti diye hatirliyorum hemen bakacagim Biggrin
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.

(23-03-2010, Saat: 20:24)rinkushikata yazdı: nedense çok tanidik geldi söyle yakin zamanlarda bi dizisi de yok ama
boys over flowersta oynadi mi sanki jandinin kardesini oynamisti diye hatirliyorum hemen bakacagim Biggrin

Muhtesem Kraliçe'de genç Bidam'i oynadi Biggrin
(23-03-2010, Saat: 20:24)rinkushikata yazdı: nedense çok tanidik geldi söyle yakin zamanlarda bi dizisi de yok ama

evet boys over flowersta da oynamis
bi de simdi bu arkadas 15 yasinda mi
neden bu kadar minik görünüyor ben gerçekten de ilkokul çoçugu diye düsünüyordumBiggrin
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.

(23-03-2010, Saat: 20:26)KLamentin yazdı:

Muhtesem Kraliçe'de genç Bidam'i oynadi Biggrin

muhtesem kraliçenin son 15 bölümüne falan baktigim için orayi tam bilemicem
ama gerçekten de gelecek vaad eden biri.
iyi bi aktör olma yolunda ilerliyo
bravo valla

Bende öyle düsünüyorum ama 15 yasinda gibi gözüküyor dogum tarihi 1995 Biggrin
çok tatli çok seker bu çocuk keske burda olsalar :img-cray:
tipki büyük yisan gibi çok basarili.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi