Yorumları: 369
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
57
nedense çok tanidik geldi söyle yakin zamanlarda bi dizisi de yok ama
boys over flowersta oynadi mi sanki jandinin kardesini oynamisti diye hatirliyorum hemen bakacagim
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.
Teşekkür Puanı:
57
(23-03-2010, Saat: 20:24)rinkushikata yazdı: nedense çok tanidik geldi söyle yakin zamanlarda bi dizisi de yok ama
boys over flowersta oynadi mi sanki jandinin kardesini oynamisti diye hatirliyorum hemen bakacagim 
evet boys over flowersta da oynamis
bi de simdi bu arkadas 15 yasinda mi
neden bu kadar minik görünüyor ben gerçekten de ilkokul çoçugu diye düsünüyordum
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.
Teşekkür Puanı:
57
(23-03-2010, Saat: 20:26)KLamentin yazdı: (23-03-2010, Saat: 20:24)rinkushikata yazdı: nedense çok tanidik geldi söyle yakin zamanlarda bi dizisi de yok ama
Muhtesem Kraliçe'de genç Bidam'i oynadi 
muhtesem kraliçenin son 15 bölümüne falan baktigim için orayi tam bilemicem
ama gerçekten de gelecek vaad eden biri.
iyi bi aktör olma yolunda ilerliyo
bravo valla
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
çok tatli çok seker bu çocuk keske burda olsalar :img-cray:
Yorumları: 61,731
Konuları: 975
Teşekkür Puanı:
511
tipki büyük yisan gibi çok basarili.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP