yukari
Anket Sizce Deokman Ölmeseydi Yushin'le Evlenirmiydi?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
O'nu sever ve evlenirdi
26.67%
36 26.67%
Bidam'ı unutmaz ama evlenirdi
25.93%
35 25.93%
Bidam'ı unutmaz ve evlenmezdi
40.74%
55 40.74%
Bidam'ı unutur ve evlenmezdi
6.67%
9 6.67%
Toplam: 135 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kraliçe Yaşasaydı Yushin'le Evlenir Miydi?
Bidam'i unutmaz ama evlenirdi Onay
2006-2018 ♕ KINGS ♕ BIGBANG ♕
Ya ben yanlis yere oy verdim ama asil fikrim tabiki ONU SEVER VE EVLENIRDI ama zaten seviyodu ki bu ilk bölümlerden belliydi...
Bidam'i unutmaz ve evlenirdi dedim ama sunu da söylemeliyim Yushinle de öylesine evlenmezdi yani Yushin Deokman'nin kalbinde herzaman vardi
bnce de bidam i unutmaz ama evlenirdi
O'nu sever ve evlenirdi (BENCE)
kesinlikle evlenmezdi o en çok bidami sevdi ölürken de parmaginda one verdigi yüzügün esi vardi bu da onun esi oolmasini istedigini gösterir son sözleri ciddi degildi ki sonuçta evlenmeme yemini bidam için bozacakti diyebiliriz
Ji JiN hEe *Im Ho (Kral Joong jong) *Park Eun Hye*Kim Jeong Hoon *Full house *SungKyunKwan Scandal * Yoon eun hye*
jeju ısland*~Coffee Prince Fan Club~

[Resim: rooftopprincecopy.png]

Evlenirdi bence
bence evlenmezdi çünkü evlenseydi çoktan evlenirdi zaten bence dokmanin gözünde yusin misilin torunu ile evlenerek ona binevi ihanet etti.Isterdimki evlesin yusin de bu kadar aci çekmesin ama bu benim gerçegim ve gerçekler herzaman acidir
bence BIDAMIN ASKINI SONSUZA KADAR IÇINE GÖMÜP Yusinle mecburi evlenirdi oda kutsal kemik soyunun devam atmesi için olurdu
Bence kraliçe, Yu Shin'imi çok seviyordu. Söylediginiz gibi onun için az aglamadi. Bidam ölünce, Yu Shin'e olan askinin tekrar canlanacagini düsünüyorum. Yani bence onu sever ve evlenirdi ama tabi Yu Shin de isterse çünkü bu onun çok agarina gider. Önce Bidam sonra Yu Shin...
I am a TripleS.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi