30-11-2009, Saat: 14:40

Konuyu Oyla:
Kral Jinpyeong, Duk Man'ın Babası (Jo Min Ki 조민기)
|
29-12-2009, Saat: 3:11
(30-11-2009, Saat: 14:40)min rin yazdı:(28-11-2009, Saat: 4:17)Ho Min yazdı: Bu adama kral demeye bin sait lazim, deli ediyor beni deli al benden de o kadar ya koskocaman kral hiç birinden bu kadar korkar mi ya Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
02-01-2010, Saat: 21:55
Kral ama kral gibi davranmiyo hep korkaklik yapiyo
![]() Tanitim ve resimler için tesekkürler ![]()
04-01-2010, Saat: 14:03
Ülkesini kendi bildikleriyle yönetmeye çalissa daha basarili olur...Mishil'in kuklasi vallahi
![]()
14-01-2010, Saat: 21:52
Bende diyorum ki ben bu Kral'i neden bu kadar seviyorum
![]() ![]() Her ne kadar Muhtesem Kraliçe'de sürekli kizsam da yine de çok seviyorum Kral'i. Kabugundan çikamayan, Mishil'den çok korkan bir karakteri var. Entrika, taht mücadelesi hiç ona göre degil. Dizininin en çok aci çekenlerinden biri. O aglayinca ben çok üzülüyorum :img-cray:
15-01-2010, Saat: 2:13
Açikçasi bende bazen çok sinir oluyorum.Zamaninda karisi Maya Mishil tarafindan kaçirildiginda korkusundan Mishil ile evlenip onu kraliçe bile yapacakti.Neyse ki karar açiklanirken Munno ve Maya gelmislerdi.Hem çocugundan vazgeçmesi de hiç dogru bir davranis degildi.Kraliçe Maya'nin dedigi gibi herseyi birakip çocuklari ile mutlu bir yasam sürebilirlerdi.Kizinin birini kehanet yüzünden terketti,digerinin de ölümüne sebep oldu ve korkusundan kaza deyip kapatti konuyu.Bir krala yakismayacak bir davranis ve onun bu tutumu Mishil'in kendisini daha güçlü hissetmesini sagliyor.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
15-01-2010, Saat: 23:34
Ay yani bu adama kral demeye bin sahit ister!Kaybedecegi herseyi kaybetmis zaten hala bir korkaklik bir korkaklik.Sonuçta sen kralsin Mishil seni tehdit etsede ne olacak ki?Sen o tahttan inmedigin sürece kimse tek birsey yapamaz sana.Insan biraz konumuna güvenir.Bu adam da o da yok
![]() Ama Allah için karakteri canlandiran oyuncu çok basarili bence.Böyle bir karakteri iyi canlandiriyor ![]() ![]()
16-01-2010, Saat: 1:56
Yani her geçen bölüm biraz daha soguyorum kraldan.Ya simdide bildigi ve çok yakindan tanidigi can düsmanindan ve yandaslarindan süphelenmiyorda gidiyor kendi canindan,kanindan olan öz çocugundan süpheleniyor.Akil var mantik var.Duk Man'in intikam almak gibi bir niyeti olsaydi bu kadar kosusturmaca yasayacagina caini tehlikeye atacagina Mishil'le birlik olurdu.Haksiz miyim? Su kutupayisi yildizi kehaneti pek çabuk unutuldu nedense.Prenses Chun Myung'u ilgilendirdiginden fazla Duk Man'i ilgilendiriyor.Çünkü onun dogunundan sonra yildizlar bölündü.Bu gerçegin tek farkinda olan Munno.
Oyunculuguna diyecek yok çok iyi ama canlandirdigi karakter benim hiç haz etmedigim bir karakter tipi. Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
02-03-2010, Saat: 3:48
Ya bak simdi!Kralin ölümünden sonra söylediklerimden dolayi biraz vicdan azabi duyuyorum.Ne kadar korkak ve pasifte olsa görüntüsü yetiyordu.Aslinda derin ve detayli bir sekilde düsününce kendine güveninin olmamasi çok normal.Çünkü kralimiz daha küçücük bir çocukken basladi Mishil'den korkmaya.Onun sarayda ayaklanma çikartmasi,o zamanki krali yani dedesini tehdit edisi,onu öldürmek istemesi felan bunlara hep yakindan tanik oldu.Kendine olan güvenini daha o zaman kaybetti.Dolayisiyla Mishil'la olan savasini da daha o zaman kaybetmisti.
Lafin kisasi Mishil'e üzüldügüm kadar olmasa da ölümüne üzüldüm. Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi