yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korelilerle Yaşadığımız Olaylar
Daha önce buna yakin bir konu açildigi için yasadigim olaylari orada anlattim. Smile

http://www.korea-fans.com/forum/koreli-b...#pid241997
benim hikayem biraz farkli gibi Biggrin

samsunda alisveris merkezinde geziniyoduk öyle sonra 3 tane Koreli bayan gördüm tabi merakliyim konusmaya çalisiyorum Biggrin ingilizcem okadar pek iyi degildi...

yanlarina gittim Biggrin sasirdilar ben adiniz nedir nerelisiniz falan dedim söylediler... sonra tabi benim ingilizce eksi derecelere indi takildim konusamiyorum sonra ne yapmak istedigimi sordular...:S:S :S Pisman bende yalnizca koreye çok hayran oldugumu söyledim oraya gitmek istedigimi söyledim ve güle güle deyip yanlarindan ayrildim bu ilk rezilligimdir açikcasi ama artik ingilizcemide gelistirdim Biggrin öle iste Dertli

(09-07-2009, Saat: 0:41)Wando yazdı: Daha önce buna yakin bir konu açildigi için yasadigim olaylari orada anlattim. Smile

http://www.korea-fans.com/forum/koreli-b...#pid241997

Güzel bir olaymis Biggrin
Bizimle paylastiginiz için tesekkürelr :Img-hysterical:
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
bugün hayatimin en on numara günlerinden biriydi
anlatmadan geçemiycem Biggrin zaten Gong'umun dogum günü (=
isten çikmis kizilayda tuurluyodum daha dogrusu eve gidiyodum
dedim ne zamandir su kitapçiya bakmiyorum ve Dost'a girdim. dolandim dolandim uf dedim bütün kitaplar pahali bitane manga bulamadim falan tam çikarken kapidan 3 adet çekik gözlü vatandas girdiiii ^^' ben naparim bu durumda haydi peslerine dinleyip dillerini çözmeye çalisiyorum güya
baktim alt kata iniyolar bende indim aldim korece sözlügü belki dikkatlerini çeker diye i ih oppalar sallamiyo ama anladim Korece konusuyolar diyede eminde olamiyosun hani
yine peslerinden yukari çiktim bu sefer gezi kitaplarin bakarkennn noldu
bi tanesi yanima geldi elimde de japonya var baktim gözlerinin içine dedim Japonmusun? dedi yok Koreliyim
dedim Allahhh gel hemserim Biggrin aldik biz muhabbeti Seuldenmis kendileri digerleride geldi yanima merhaba dediler bana hehe
gezmeye gelmisler Izmir Istanbul Ankara geziyolarmis dedim çok severim Korelileri onlarda dedi bizde sizi severiz oys ^^' Mühendislik okuyolarmis ve sevmiser Türkiyeyi

sora bugün Gong'un dogum günü dedim koptular tabi nerden biliyon biz bilmiyoruz diye Biggrin ama askerde o dediler dedim artistlik yapma biliyz Biggrin

sora dedim onun dizisi vardi immmm coffee prince dedik dört bir agizdan sora goong u falanda konustuk.
korece çgrenmek istiyorum ama korece kursu yok Ankarada dedim adam dediki Ankara üniversitesinde Kore dili ve edebiyati bölümü var Biggrin hadi ya deidm bende sen o okulun puanlari biliyomusun hehe ben türk dili okuyorum falan dedim
azcik Türkçe biliyolarmis tabi ingizlice anlastik. Ingilizce konusamayan ben onlari görünce sakidim mübarek Biggrin en son ben memnun oldum diyorum bi tanesi bana görüsürüz dedi nasi olcaksa davet etsydin madem Seule alalalala Super

fark ettim ben agzimi gere gere goooonnnggg yooo derken adam yu gung diyo çok tatli Biggrin ben gooonnggg diyorum adam gung diyo hehe çok süper ya
izninizle kendimi tebrik ediyorum Alkis el sikisip ayrilinca yoluma devam ettim ama kizilaydan eve kadar gülüyodum Biggrin
Ben de bir ay önce denizliye gitmistim. Orada pamukkaleyi gezerken birsürü çekik gözlü gördüm tabi arkadaslar seninkiler selam versene falan diyorlar tabi ben hepsine gülüyorum iki tane çocuk; ki ben onlarin koreli oldugunu düsünüyorum bize bakip baris isareti yaptilar ben de tabi 32 disim birden açik güldüm ama tanismak ve onlarlara koreyi sormak aklima gelmedi ya da cesaret edemedim :'(
bundan aylar önce bir alisveris merkezine ailemle birlikte gittik,tesadüf kore askeri bandosu oraya gelmis ve bir konser veriyormus(hepsi gerçekten çok yakisikli ve baya uzun boyluydu,ayrica hepsi beyaz askeri kiyafetliydi,aralarinda yalnizca bir tane bayan gördüm) Abaza hemen gittik onlari izledik,ama ben sevinçten bayginlik geçiriyorum,sonra konseri verip dagildilar,yukaridaki katlara dogru çikmaya basladilar,sonra biz de yemek bölümüne çiktik,annemle babam yemek almaya gittiler kardesimle ben de bir masa kaptik(o kadar kalabalikti ki)baktim yanimizdaki masayi üç tane koreli oturdu o kadar heyecanliydim ki bir merhaba bile diyemedim,alisveris merkezinden giderken neredeyse sinirden agliyordum bir merhaba bile diyemedim diye,bir daha görürsem kesin konusucam Sarhos Dertli
Çık gel bir kez daha beni bozguna uğrat...
(10-07-2009, Saat: 22:51)mavi_61 yazdı: bugün hayatimin en on numara günlerinden biriydi
dedim ne zamandir su kitapçiya bakmiyorum ve Dost'a girdim. dolandim dolandim uf dedim bütün kitaplar pahali bitane manga bulamadim falan tam çikarken kapidan 3 adet çekik gözlü vatandas girdiiii ^^' ben naparim bu durumda haydi peslerine dinleyip dillerini çözmeye çalisiyorum güya
baktim alt kata iniyolar bende indim aldim korece sözlügü belki dikkatlerini çeker diye i ih oppalar sallamiyo ama anladim Korece konusuyolar diyede eminde olamiyosun hani
bi tanesi yanima geldi elimde de japonya var baktim gözlerinin içine dedim Japonmusun? dedi yok Koreliyim
dedim Allahhh gel hemserim Biggrin aldik biz muhabbeti Seuldenmis kendileri digerleride geldi yanima merhaba dediler bana hehe
gezmeye gelmisler Izmir Istanbul Ankara geziyolarmis dedim çok severim Korelileri onlarda dedi bizde sizi severiz oys ^^' Mühendislik okuyolarmis ve sevmiser Türkiyeyi

sora bugün Gong'un dogum günü dedim koptular tabi nerden biliyon biz bilmiyoruz diye Biggrin ama askerde o dediler dedim artistlik yapma biliyz Biggrin

sora dedim onun dizisi vardi immmm coffee prince dedik dört bir agizdan sora goong u falanda konustuk.
korece çgrenmek istiyorum ama korece kursu yok Ankarada dedim adam dediki Ankara üniversitesinde Kore dili ve edebiyati bölümü var Biggrin hadi ya deidm bende sen o okulun puanlari biliyomusun hehe ben türk dili okuyorum falan dedim
azcik Türkçe biliyolarmis tabi ingizlice anlastik. Ingilizce konusamayan ben onlari görünce sakidim mübarek Biggrin en son ben memnun oldum diyorum bi tanesi bana görüsürüz dedi nasi olcaksa davet etsydin madem Seule alalalala Super

fark ettim ben agzimi gere gere goooonnnggg yooo derken adam yu gung diyo çok tatli Biggrin ben gooonnggg diyorum adam gung diyo hehe çok süper ya
izninizle kendimi tebrik ediyorum Alkis el sikisip ayrilinca yoluma devam ettim ama kizilaydan eve kadar gülüyodum Biggrin

harikaydi ya hiç sikilmadan okudum valla süpermis çok komiksin Xd xD
[Resim: cf2f03b4.gif]

(09-07-2009, Saat: 0:16)mydn yazdı: Eskiden bizim mahallede koreli vardi.
ramazan bayraminda seker toplamak için kapi kapidolasirdik hep.. gitmedigimiz yer yoktu.. Smile
o zamanlar tabi 10 -11 yaslarindaydik..

tabi bizim koreli hariç.. Biggrin
ona da giderdik.. kapiyi çalip bayramini kutlardik ve o da bize kore sekeri verirdi.
(sekerde öyle böyle degil ha.. süper Smile )
bi giderdik, iki giderdik, mahalleden bi kaç kisi alip yine giderdik.. (türk milleti iste Smile)
adamcagiz dayanamayip bizi hep kovalardi... ama yinede kötü niyetli degildi her bayram giderdik.. ah ah.. ne günlerdi.. Biggrin

istanbulda fabrikasi vardi her hafta bursa'dan istanbul'a giderdi ama simdi tasindi yanilmiyosam baya oldu.
paylasmak istedim.. Smile
koptum resmen ya anlatis süper.Biz de yapardikseker toplama isini bazi erkekler amin amin memicimin gidigi gibi biseyler derlerdi ben orda gülmekten yerlere yapisirdim.Bizim mahallede de koreli bir amca vardi ama ben ondan korkardim adamcagizin hiçbisey yaptigi yoktu ama çocukluk isteBiggrin
[Resim: cf2f03b4.gif]

(21-08-2009, Saat: 9:45)kjh-fueisa yazdı:
(10-07-2009, Saat: 22:51)mavi_61 yazdı: bugün hayatimin en on numara günlerinden biriydi

harikaydi ya hiç sikilmadan okudum valla süpermis çok komiksin Xd xD

gerçekten harikaydi çok sansliymissin
(21-08-2009, Saat: 9:53)kjh-fueisa yazdı:
(09-07-2009, Saat: 0:16)mydn yazdı: Eskiden bizim mahallede koreli vardi.
ramazan bayraminda seker toplamak için kapi kapidolasirdik hep.. gitmedigimiz yer yoktu.. Smile
o zamanlar tabi 10 -11 yaslarindaydik..

tabi bizim koreli hariç.. Biggrin
ona da giderdik.. kapiyi çalip bayramini kutlardik ve o da bize kore sekeri verirdi.
(sekerde öyle böyle degil ha.. süper Smile )
bi giderdik, iki giderdik, mahalleden bi kaç kisi alip yine giderdik.. (türk milleti iste Smile)
adamcagiz dayanamayip bizi hep kovalardi... ama yinede kötü niyetli degildi her bayram giderdik.. ah ah.. ne günlerdi.. Biggrin

istanbulda fabrikasi vardi her hafta bursa'dan istanbul'a giderdi ama simdi tasindi yanilmiyosam baya oldu.
paylasmak istedim.. Smile
koptum resmen ya anlatis süper.Biz de yapardikseker toplama isini bazi erkekler amin amin memicimin gidigi gibi biseyler derlerdi ben orda gülmekten yerlere yapisirdim.Bizim mahallede de koreli bir amca vardi ama ben ondan korkardim adamcagizin hiçbisey yaptigi yoktu ama çocukluk isteBiggrin

bizde küçükken toplardik gerçekten anlatis süper gülmekten bilgisayar kucagimdan düstü bir kaç sefer gitme kisminda bittim

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi