Avusturyada sinifla birlikte sehir disina gezi düzenledik, tirenle yolculuk yaptik, tatil yapacagimiz yere tirelne 2saate yetisiliyor, ben 2türk sinif arkadasimla birlikte son vagona bindim, o vagondada 2koreli (bir bay ve bayan) vardi, tabiki biz baslarda bilmiyorduk koreli olduklarini, yanlarina oturduk, arkadaslarim dalga gecmeye basladilar, ben cekik gözlüleri sevidigim icin, Cheko bak seninkiler diyip gülüyorlardi, Koreli Adam cok güzel giyinmisti, üzerinde takim elbise vardi, bayaninda öyle, ama Koreli adam spor coraplar giymisti, kiz arkadaslarim dalga gectiler, takim elbise altina spor tipi corap giymis felan diye, diger arkadasimsa caktirmadan adama asiliyordu, cok hos bir beyefendiydi, arkadasim acaba oglu felan varmidir dedi... biz onlarin hakkinda baya bir konustuktan sonra, arkadasimla lavoboya gitmek icin ayaga kalktik, benim telefonum yere düstü, koreli adam bana türkce telefonun düstü dedi ve yerden kaldirip bana verdi, ben tabiki sok oldum, dondum kaldim, biz geri yerimize oturduk ve adama türkceyi nerden bildigini sorduk, adam bize 4yildir is icin türkiyede yasadigini, ve avusturyayada is amacli geldigini anlatti, tanrim o an aklima geldikce yerin dibine gecesim geliyor, adam meger dediklerimizin hepsini anlamis, ama allahtan birsey dememis

of cok kötü olmustuk o an 3ümüzde

neyse daha sonra birlikte resim felan cekindik, Koreli Bayanla kore üzerine sohbet ettik, hatta koreli bayan bana resimleri ona yollamam icin e-mail adresini verdi, o gün bugündür onunla sürekli konusuyorum...