yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korelilerle Bir Anı:)
(17-10-2009, Saat: 19:43)whitedeathtime yazdı: evet burada en güzel bayani gizlemisler neyse güzel bi paylasim ama güzel eylenmissin insan abisinide cagiri bidahakine bensiz olmasin tammmi saol paylasim icinSmile

Bi Daha Ki sefer olursa , kesin çagiririm.Biggrin Zuhaha
İmzamçokBÜYÜKhani
ayy çok tatlilar çok sanslisin
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
ne güzel ya valla çok sanslisin merve bak kiskandim simdi :img-bee: Biggrin paylastigin için sagol canim. emin ol ben de bi koreliyle tanisir tanismaz ilk isim burda paylasmak olucak Onay
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

(17-10-2009, Saat: 19:55)***müberra*** yazdı: ne güzel ya valla çok sanslisin merve bak kiskandim simdi :img-bee: Biggrin paylastigin için sagol canim. emin ol ben de bi koreliyle tanisir tanismaz ilk isim burda paylasmak olucak Onay
:img-hysterical::img-hysterical:
Biggrin insallah bigün tanisirsin canim.ben ,inaniyom inanirsan olur( benim de hiç ummadigim zaman karsima cikti.)
İmzamçokBÜYÜKhani
ne guzel bi sans ya birak bi dugun de ben korelileri gercek hayatta goremiyorum keske ben de gorseydim ve bu guzel anini bizlere de anlattigin icin tesekkurler
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
(17-10-2009, Saat: 20:12)bad yazdı: ne guzel bi sans ya birak bi dugun de ben korelileri gercek hayatta goremiyorum keske ben de gorseydim ve bu guzel anini bizlere de anlattigin icin tesekkurler

rica ederim canim.böyle anilara can fedaBiggrin hep olsada paylassam.:atkilinc:
İmzamçokBÜYÜKhani
vay sansli kardesim benimmm tesekkürler canim paylastigin için Mervem Alkis
Balli.Opucuk Biggrin
ne güzel ya ..Smile
[Ours' not fake!]

İmza ebatı kurallara uymadığı için silinmiştir.
Ne güzel aniymis.Sayende bizimde oldu.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi