yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korelilerin Türkler'e Hayranlığı
Hülya ablacigim, öncelikle esine ve sana KOCAMAN mutluluklar diliyorum ve MASALLAH diyorum. Rolleyes Heart
Gerçekten o kadar güzel bir hayatin ve sansin var ki, kiskanmamak elde degil. Rolleyes Her zaman çok istemisimdir koreli bir ese sahip olmayi. Onlarin türklere olan sevgiside bu istegimi hep körüklüyor. Gerçekten bizleri bu kadar sevmeleri gurur verici. Bu sevginin karsilikli olmasi, dahada güzel birsey. Rolleyes
Çok uzattim farkindayim, sadece bunlari söylemek istedim. Umarim seni sikmamisimdir. Bundan sonra siki takipçinim ablacigim. Rolleyes Heart
Çok tesekkürler bunlar için ve mutluluklar. Heart
esi kore kursuna giden arkadasim o kurs nerde bi adres versenSmile ???
Arkadaslar resimler neden silinmis bilmiyorum. Sanirim resim programindan kaynaklanan birsey. Ben tekrar yuklemek istedim ama resimleri bulamadim Sad Ama isterseniz yeniden Korelileri bir araya toplar resimlerini eklerim.
Hale-koc dediginizden birsey anlamadim. Acikca yazabilir misiniz?
Paylasimlarin gerçekten çok güzel ablacim,yalniz ilk bastaki resimler açilmiyor,onlari yenileyebilir misin zahmet olmazsa Smile
[Resim: 82fa08187a458cabe34f3c32ea87cf3e.png][Resim: b5270281040d76de113b5d178e8fd576.png]
49 Days...
Love01 
Smileböyle güzel bikonuyu bizle paylastigin için tskrlr isalla bi gün bizim basimizada gelir
Süper bir sey bu. Onay
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Sayenizde kore hakkinda baya bilgi sahibi oluyoruz çok tesekkürlerSmile
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
harika ya Smile peki yemek konusunda bu domuz eti domuz yagi falan her yemekte kulllaniyorlar mi helal olarak rahatlikla yiytebilecegimiz yemeklerde var mi orada
flysari..

Sayende Kore ile ilgili birçok bilgiye sahip olduk.Ilk agizdan duymak baska oluyor.Içtenlikle paylastigin için tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi