yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korelilerin Türkler'e Hayranlığı
Tesekkürler bu güzel aniyi bizle paylastigin için Smile
çok güzel paylasimlar Smile tesekkürler unnim Smile

Paylasim için tesekkürler.
Yalniz resimler su an gözükmüyor bunu bir sekilde hallederseniz seviniriz.
Sahsen ben göremedim ve merak ediyorum Biggrin Onay
[Resim: QINqfWX.gif]

~Korelee~♥Snowflake

Benim Koreli dört tane mail arkadasim varSmile Ikisi kiz, Ikisi erkek; hepside çok sicak kanlilar.. Okadar çok soru soruyorum ki hiç bikmadan yanitliyorlar, kiz olanlara sürekli Park Jung Min anlatiyorum hiç yeter artik bile demediler Biggrin Biggrin. Kore savasinda onlara yaptigimiz yardimdan dolayi bize karsi bi sempatileri var içlerinden bir taneside Türkiye'de üniversite okumus 1 yil daha sonra Koreye geçmis çogu Türkçe kelimeyi biliyor ve bana ona Türkçe ögretmem için ricada bulundu Smile Türk kültürünü ve yemeklerini çok sevdigini söyledi.. sevmeyenleride vardir belki ama genel olarak sevildigimiz de bi gerçek..
Severek takip ediyorum. Sanki kendimi Kore'ye gitmis gibi hissettim.
Tesekkürler Hülya abla.Smile

V.I.P ~~ BLACK JACK

Bu bilgiler için çok tesekkürler Smile Senin sayende bilmediklerimizi ögreniyoruz Smile
'♥ Sevdiğim Her şey İçinde Tek şey..♥ '

Çok sanslisin ablam ya Biggrin
사랑해 윤호 ♥ my prince

[Resim: 562570442.gif]
ALWAYS KEEP THE FAITH!
Çok güzel bir duygudur heralde Biggrin
Esinle tanisman ve sonrasinda olanlar çok güzel özellikle evlenme teklifi kismi harika Super bence de verilen tek tas bir yüzükten böyle bir hediye kat kat daha degerliSmile bu bize sunu ögretiyor: çekingenligimizi bazen bir kenara birakmakta büyük yarar var Biggrin tanismak için ilk adimi her zaman karsi taraftan beklememeliymisizBiggrin insallah ileride dogacak boy boy çocuklarinizla beraber çok mutlu olursunuz saglikli bir sekilde beraber yaslanirsiniz. kizlara bende sonuna kadar katiliyorum o merhaba toki askeri nasil kaçirmis yapimcilarGozlukgulmek
Ablacim mutluluklar diliyorum. Evlenme teklifi çok orjinalmis. Bayildim dogrusu. Umarim ömür boyu mutlu olursunuz. Biggrin
Even if tears fall now, I will smile a little later.
[Resim: sa7zsma.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi