yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korelilerin Türkler'e Hayranlığı
Tüm samimiyetimle ömür boyu mutluluklar dilerim. Smile Smile
Rabbim bozmasin daim etsin mutlulugunuzu insallah. Smile
G.Kore'de egitim hakkinda ve su irkçilik meselesinde de bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Simdiden tesekkür ederim.
1. sayfadaki nazife* gibi bende sosyal paylasim sitesinde arkadas olarak ekliyorum (korelileri ekliyorum)
onlarla konusmak zor olsada onlari birazda olsa anliyorum ve bildiklerimi söylüyorum.insallah allah nasip ederse koreye gidecegim
Paylasimlar çok güzel tesekkürler. ^^,
Aglama Hulya abla nerelerdesin Aglama Cok yogun gunler geciriyorsun heralde Aglama Yeni paylasimlarini bekliyorum dort gozle Aglama
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
Çok güzel bir ani.
Çok sanlisin. (Esin Koreli oldugu için)
Paylastigin için tesekkürler. Biggrin
Paylasim için tesekkürler =)
(25-01-2011, Saat: 19:18)tomurcuk yazdı: Aglama Hulya abla nerelerdesin Aglama Cok yogun gunler geciriyorsun heralde Aglama Yeni paylasimlarini bekliyorum dort gozle Aglama

Buradayim canim. Tahminin dogru.Günlerim çok yogun geçiyor. Yeniler paylasimlarimi diger konuma yapacagim.
Arkadaslar hepinize tesekkür ederim. Paylastigim bilgileri begendiginiz için çok mutluyum
(10-02-2011, Saat: 13:11)flysari yazdı:
(25-01-2011, Saat: 19:18)tomurcuk yazdı: Aglama Hulya abla nerelerdesin Aglama Cok yogun gunler geciriyorsun heralde Aglama Yeni paylasimlarini bekliyorum dort gozle Aglama

Buradayim canim. Tahminin dogru.Günlerim çok yogun geçiyor. Yeniler paylasimlarimi diger konuma yapacagim.
Arkadaslar hepinize tesekkür ederim. Paylastigim bilgileri begendiginiz için çok mutluyum

Ablam benim ya Opucuk Allah yardimcin olsun AllahraziDiger konuna yorumumu yaptim Abaza Bayildim resmen.Inanki senin paylastigin bilgiler o kadar guzel ki bizler de cok mutlu oluyoruz Opucuk Yuregine Saglik ablam benim Opucuk
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
diger konu neydi ki?? benim haberim yok Sad

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi