Yorumları: 363
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
138
Tesekkürler hepinize.Esimin ismi Koray (Bu sekilde tanitilmak istiyor).Din mevzusu benim için çok özel; ancak ölümüne seven bir Koreli din degistirir.Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.Dilerim sizde birgün koreli askinizin fotograflarini ve anilarinizi paylasirsiniz.Ben çok isterim bir Türk kizinin Koreli erkekle evlenmesini.
Geçenler de bir üye bana özel mesaj yolladi.Mesajda Hanbok'u siparisle kargo yoluyla alabilirler mi diye sordu.Hanboklar kisiye özel dikiliyor.Kendi vücut ölçülerinize göre yani. Benim ölçülerimi kayinvalidem ve esim aldi. Yaka için ense kemiginden gerdana kadar,omuz için ense kemiginden omuz eklem yerine kadar,kollar omuz eklem kemiginden bilek kemigine kadar,gögüs için 1-Gögüs altindan 2-Gögüs üstünden,bel ölçüsü,etek ölçüsü için kol altindan ayak ucuna kadar,içindeki astar için ense kemiginden ayak ucuna kadar,ayakkabi ve çorap için ise ayri bir ölçü aliniyor ve bu ölçülere göre dikiliyor.Hanbok fiyatini,ne kadar israrla sorsamda hiç söylemediler; ama pahali oldugunu biliyorum.Hanbok'u kabarik gösteren içindeki kolalanmis astardir.
Yorumları: 1,699
Konuları: 56
Teşekkür Puanı:
391
Evlendikten sonra sizin soyadiniz degisti mi? Koreli bayanlarin soyadinin degismedigini okumustum da.
Yorumları: 1,193
Konuları: 55
Teşekkür Puanı:
174
Inanmiyorum ablacim yeni duydum evlendiginizi. Allah mesut etsin insallah o kadar çok yakisiyorsunuz ki. Bir sey sorabilir miyim Kore'de mi yasayacaksiniz hep?
Yorumları: 363
Teşekkür Puanı:
138
Soy isim olarak,iki soy isim kullanacagim.Korede hiç bir bayan esinin soy ismini almiyor.Hep Kore'de yasayacagim.(Eger esim Türkiye'de daha iyi bir is bulursa -ki çoook zor- Türkiye'ye dönebiliriz)
Lee Hee Hee(M)
Unregistered / Not Logged In
Gerçekten sevindirici bir durum..Burda da anladigimiz gibi yapmamiz gereken tek sey kendimizi göstermek .Çünkü onlar bizi tanimiyor...
Allah ömür boyu mutlu olmayi nasip etsin size..

Sizin sayenizde daha da yakinlasiyoruz..Tesekkürler..Haberlerinizi bekliyoruz...
Yorumları: 336
Teşekkür Puanı:
42
Hülya ablacim ( abla diyorum umarim sakincasi yoktur) , konuyu yeni okuyup bitirdim. Umarim ömür boyu mutlu olursunuz.Bir de buralara koymussun fotograflari Allah korusun nazar degecek, bu sayfaya bir nazarlik lazim

Adminlerimize bir danissak yokmuymus öyle bir uygulama ' nazar boncuklu konu ' gibi... Fotograflari görünce aklima bir sey geldi.Koray abi( bey, eniste hangisi uygun olur bilemedim) hiç bulunmus mu Kapadokya `da.Genellikle Koreli turistler burayada ugrar da. neyse benim demek istedigim hanboklu fotograflarinizi görünce sizi bir an o hanboklarla peribacalarinin arasinda hayal ettim.Ne güzel bir fotograf olurdu degil mi?
Aman fotograf falan hikaye aslinda siz hep gülümseyin, askinizi koruyun, birbirinize sayginizi kaybetmeyin fotograf isin küçük bir ayrintisi

Çok uzattim heralde . Ablacim hayirli olsun, Allah bir yastikta kocatsin. Minik minik saglikli çekik bebekleriniz olsun insallah
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...