yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korelilerin Türkler'e Hayranlığı
çok tatlilar yaaaaaaa

[Resim: qjo.gif]
Hülya Abla okudukça hayran kaldim ne diyeyim Allah mesut etsin sizleri Smile
Idolümsün Biggrin
Ne kadar romantik ve utangaç bir esin var Smile
Amannn nazar degmesin Allahrazi Smile

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Paylasim için Alkis bende orada olsaydim da onlarla tanissaydim Biggrin
Tesekkürler Kalp
Elbette yıldızlar bir gün parlar~!
Kizim nelerde eklemis böyle OpucukBende ekleyeyimOnay

[Resim: dsc0724w.jpg]

[Resim: dsc0753s.jpg]

[Resim: dsc0743.jpg]

[Resim: dsc0805.jpg]
kpss den dolayi moralim baya bi bozuktu ama fotograflari görünce içim açildi Smile
Ayy resimler çok güzel çok tatli çikmissiniz her ikiniz de insallah bu mutlulugunuz ömür boyu devam eder Hülya ablaSmileSarhos Resimler için tesekkürler devamini bekliyoruzBiggrinOnay
çok hos bir tanisma ve evlenme teklifi bizlerle paylastigin için çok tesekkür ederim.
resimler de çok tatli kiyafetler çok yakismis Allah mutlulugunuzu daim ettirsin.
demek koreliler balikl etli kizlardan hoslaniyor desene bunda sinifta kaldim Sad
(12-08-2010, Saat: 10:26)*ELIF* yazdı: çok hos bir tanisma ve evlenme teklifi bizlerle paylastigin için çok tesekkür ederim.
resimler de çok tatli kiyafetler çok yakismis Allah mutlulugunuzu daim ettirsin.
demek koreliler balikl etli kizlardan hoslaniyor desene bunda sinifta kaldim Sad

Üzülme canim,kilo almak çok zor bir sey degil,sik sik hamur isleri ye yagli yemekler falan... Smile

Arkadaslar hepinize çok tesekkür ederim. Kore'de inanin en çok ilgiyi Türkler topluyor.Bizim kültürümüzü ve yasamimizi ögrenmek istiyorlar. En çok ilgilerini çeken çay bardagi, geleneksel kiyafetlerimiz, örf-âdetlerimiz ve bakir kaplar...Koreli gençler ise en çok Türk yemeklerini begeniryorlar. Avustralya'da okuyan bir Koreli erkek arkadasim(Istanbul'da Sultanahmet'e tanistigim) bana "Avustralya'da bile Türk lokantasi buldum. Inan nasil mutlu oldum anlatamam. Pide,içli köfte,patlican kebab,adana kebab,kusbasi kebab,iskender...ayran,,,of~~ hepsi ne kadar lezzetli.. Çok seviyorum Türk yemeklerini. Keske bir Türkle evli olsam da hep yiyebilsem" demisti.
Evlenme teklifi olayina bayildim çok güzel gerçekten insallah Allah'im bana da böyle güzel bir evlenme tektifi nasip eder...(dogru bir cümle mi oldu bilmiyorum amaBiggrin)Aninda kabul ederim böyle bir evlenme teklifiniBiggrin
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi