yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korelilerin Türkler'e Hayranlığı
(09-08-2010, Saat: 1:00)Bursalisungyeon yazdı: Hülya abla ben de en basindan beri sizi takip etmeye çalisiyorum..Sizin adiniza çok sevindim, umarim Koreli enistemizle çok mutlusunuzdur, lütfen oradaki herseyi bizimle paylasmaya devam edin.Smile

iste buldum senin mesajini.. ^^ Çok tesekkür ederim benim yazilarimi takip ettigin için.Enistenle çok sükür yuvarlanip gidiyoruz. Uzakta olunca özlem var Sad Paylasimlara devam edecegim.
ALLAH kavustursun Smile
gerçekten çok güzel bir evlilik teklifi almissiniz hayran olmamak elde degilOnay
ben yazdiklarinizi yeni okudum ama bundan sonra büyük bir zevkle takip edecegim yazdiklariniziSmile bütün paylasimlariniz için tesekkürlerSmile
Sizlere merak ettiginiz resimleri yüklemeye çalisacagim. Öncelikle beraber yonca yapragini denize attiktan sonra korayin utangaç halini göstermek istiyorum; çünkü ben onun evlenme teklifine "evet" demistim.

Kayinvalidemin çektigi resimler.Koreliler aska büyük saygilari var ve çok deger veriyorlar aska.
[img][Resim: dsc01439f.th.jpg][/img]
[img][Resim: dsc01422qn.th.jpg][/img]
Türkiyedeki sebze pazarini çok merak etmislerdi.Bizde beraber pazara gittik.Pazarcilar çok ilgi gösterdi.Korelilere bedava yiyecek ikram ettiler.
[img][Resim: adszjan.th.png][/img]
[img][Resim: img0151dn.th.jpg][/img]
[img][Resim: img0153rm.th.jpg][/img]
[img][Resim: img0302wd.th.jpg][/img]
[img][Resim: img0306v.th.jpg][/img]
Dügünden bir gün önce.Kore geleneklerine göre dügün hazirliklari yapiliyordu.Bende kuaförü bekliyordum.Saçim topuz yapilacakti.
[img][Resim: 1003003e.jpg][/img]
Babadan Allah'in emriyle kiz isteme Smile
[Resim: img0096d.jpg]
[Resim: img0122i.jpg]
[Resim: img0257ho.jpg]
[Resim: img0269u.jpg]
Paylasim için saol ablam Onay çok tatlilar ya Kalp
İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için spoiler içine alınmıştır.
[Resim: anigiffmu.gif]

ayyy masaallah masaallah.bu mübarek ayda mutlulugunuzun devami için dua edicemSmileçoooook yakismissiniz birbirinize.daha ne diyim ki hülya ablaa Smile
Ayçok tatlilsiniz ya Masallah Masallah Insallah hep mutlu olursunuz Smile bende bisi sorcam Smile sey hani Türk kizlari biraz balik etli oluyor ya hani Koreli erkekler Türk kizlari hakkinda ne düsünüyor çok mu kilolu görüyorlar yoksa bizi ühü yani genel olarak ne düsünüyorar Sad Smile çünkü Koreli kizlar çok zayif oluyorlar hepsi 40 50 kilo arasinda ya sorumu cevaplarsan çok sevinirim canim Smile
allah bir yastikta kocatsin birbirinize çok yakisiyosunuz insallah ilerde sizin gibi koreli bir esimiz olur ve koreye gideriz BiggrinBiggrin
canim bende balik etliyim;koreli erkekler balik etli kizlardan hoslaniyor.Sarildim mi yumusacik olacak diyorlar Smile daha önce tanistigim diger koreli erkeklerde bana ayni seyi söylemislerdi.Hem amerikalilar ve almanlar bizden daha kilolu ama en yakisikli korelilerle evliler ;) Onay

Çok çok tesekkür ederim canlarim.Allah size benimdenden daha çok mutluluk versin.Bu mübarek günde ne kadar çok dua ettik birbirimize ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi